Sikerült élőben lefotózni a Huawei P40 Prót

Az első fotók alapján több korábbi sejtés, renderen látható dolog is bebizonyosodott.

Sikerült élőben lefotózni a Huawei P40 Prót

A Huawei márciusban fogja bemutatni a P40 termékcsaládot, de minden bizonnyal tesztelés céljával kiadott előzetes modelleket már használnak néhányan. És egy ilyen készüléket sikerülhetett lencsevégre kapni tömegközlekedés közben, Kínában. A képek a Weibón láttak napvilágot, de hamar el lettek onnan távolítva – az internet viszont nem felejt.

A felvételeken sajnos az látszik, hogy egy tokban van a termék, ami bizony eléggé sokat rejt. A megjelenítőre persze nem lóg rá, így azt például meg lehet állapítani, hogy a korábbi rendereknek megfelelően, kettő darab kamera kerülhet majd a P40 Pro előlapjára szorosan egymás mellé. A beállított grafikus felület sajnos rejti a kamerák körüli részt, de úgy tűnik, hogy valóban egy lyukban lesznek ezek elhelyezve.

Galéria megnyitása

Az is kivehető, hogy az okostelefon frontját uraló panel peremei módjával, de íveltek, mind a kettő széle lefelé hajlik, és az idomokat a tok is követi. A burkolaton felül van egy szélesebb kivágás, ami talán a beszédhangszóróhoz kapcsolódik, és van még itt további kettő kisebb lyuk is, melyek közül az egyik a mikrofonhoz tartozhat.

A készülék olyan tokban volt, aminek a hátulján a kamerák el vannak rejtve. Látszólag kettő ablak van ezen a helyen kialakítva, amiket ki lehet nyitni, mikor az ember fotózni szeretne. Ez a felület eléggé nagy, és mivel nem lehet belátni alá egyáltalán, inkább nem bocsátkozunk találgatásokba, hogy mit rejt. Viszont a korábbi rendelekkel nagyjából összeegyeztethető, melyeken hosszú felületen sorakoztak a különböző lehetőségeket tartogató képalkotók.

Galéria megnyitása

A mobil bal peremén nincsenek gombok, ebben is egyezés van a korábbi renderekkel, azokon ugyanis minden fizikai nyomógomb a jobb oldalon lett elhelyezve. És azt még lehet látni, hogy a P40 Prót szorongató felhasználó egy adapterrel csatlakoztatta a fülhallgatót a készülékhez, szóval C-típusú USB aljzaton keresztül lehet majd megoldani a fül- és fejhallgatók csatlakoztatását.

A Huawei a legutóbbi információk alapján március 26-án ránthatja majd le a leplet a P40 generációról, és ennek a bemutatója a tervek szerint Párizsban lesz. Egy éve ebben még semmit érdekes nem lett volna, most viszont már tudjuk, hogy a Google támogatása nélkül fognak az újdonságok megjelenni. A Huawei minden erejével azon van, hogy egy elfogadható szolgáltatáscsomagot hozzon addig össze.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap