Sikeres a Shadowrun: Hong Kong Kickstartere

Rigók, adeptusok, dekások, sámánok, szamurájok és varázslók, figyelem! Új vadászat van kilátásban.

Sikeres a Shadowrun: Hong Kong Kickstartere

Seattle és Berlin után Hong Kong neonfényben úszó, vérmocskos utcáin mérettethetik meg magukat a népszerű asztali szerepjáték alapján készített CRPG rajongói, akik közül a leglelkesebbek mindössze két kurta óra alatt összedobták a Kickstarter -kampány sikerének alsó határát jelentő százezer dollárt.

A tavalyi év végén bejelentett Shadowrun: Hong Kong gyűjtése ezen sorok írásakor már 316,138 dolláron áll. Így a készítők egy jóval több taktikai lehetőséget kínáló irányítási rendszerrel, csodaszép, diafilmszerű átvezető videókkal, többféle befejezéssel, egy új árnyvadásszal, valamint egy, a csapat sámánjához, az ork Gobbethez köthető küldetéssel bővíthetik alkotásukat.

A SR: HK a készítők ígérete szerint egy legalább tizenkét órányi szórakozást kínáló, az előző részekhez minden tekintetben méltó folytatás lesz, amiben különösen nagy szerep jut majd a guanxinak, azaz a szociális státuszra és hírnévre épülő kapcsolatoknak. Ahogy azt a helyszínből sejteni lehet, a cégek ármánykodásai mellett a triádok ügyeibe is belefolyhatunk majd.

Aki esetleg maga is szeretne hozzájárulni a gyűjtéshez, ittteheti meg. A játék egy digitális kópiájáért, és a hozzá készült zenékért mindössze tizenöt dollárt kell fizetnünk. Akik viszont hajlandóak mélyebben a zsebükbe nyúlni, egy az előzményeket bemutató e-könyvvel, vagy éppen az asztali szerepjáték ötödik kiadásának alapkönyvével, és egyik kiegészítőjének PDF-változatával lehetnek gazdagabbak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward