Sienna Storm - A Deus Ex írója kém-thrillerre gyűjt

Érdekes kis projektbe kezdett az első két Deus Ex írója, aki egy fejlesztői Bosszúállók csapatot szedett össze a melóhoz.

Sienna Storm - A Deus Ex írója kém-thrillerre gyűjt

Sheldon Pacotti neve elsőre talán nem mindenkinek ismerős, de azt kell tudni róla, hogy ő írta a Deus Ex és a Deus Ex: Invisible War sztoriját is. Persze sok más íróval együtt, de ő volt a vezető író, akinek a kezében összefutottak a (történet)szálak. Pacotti most egy új projektbe kezdett, méghozzá Kickstarteren: a Sienna Storm egy "képregény stílusú akció-kaland" játék lesz, amiben a sztorié a főszerep. Van már egy videó is belőle, ami nem csupán az alaphelyzetet festi fel, hanem magát a játékmenetet is: Pacotti hangsúlyozta, hogy amit itt látunk, azt fogjuk játék közben is. Érdekes.

Ami pedig még érdekesebb, az a harcrendszer, amit a Magic: The Gathering kártyajáték megoldásaihoz hasonlított. A Sienna-ban "minden kártyameccs elején módosíthatod a paklidat, hogy az adott szituációhoz passzoljon, új kártyákat is felhasználva, amiket a játék során szereztél. Ennek segítségével kiválaszthatsz egy stratégiát - trükközhetsz, eszközöket használhatsz fel, vagy lehetsz erőszakos - ami a legjobban passzol a küldetéshez, és a személyes játékstílusodhoz." Hogy ez a fajta műfaji kavalkád életképes-e a gyakorlatban, azt csak akkor tudjuk meg, ha összegyűlik a célként kitűzött 179 ezer dollár.

Pacotti olyan tapasztalt arcokkal dolgozik együtt, mint például Tony Evans, aki a KotOR 2 és a Neverwinter Nights 2 dizájnere volt, vagy Darrell Hardy, aki a már említett Magic: The Gathering egyik korai videojátékos változatát hegesztette. Rajtuk kívül pedig csatlakozhat még Alexander Brandon, a Deus Ex és az Unreal Tournament hangmérnöke, valamint Chris Avellone is, aki az RPG műfajban elég nagy névnek számít. Ehhez "mindössze" 260 ezer, illetve 370 ezer dollárnak kell összegyűlnie. További infókat a Sienna Storm Kickstarter oldalán találtok, adakozni szeptember közepéig tudtok, ha esetleg megtetszett a koncepció.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward