Shadowrun Online a Kickstarteren

Már befizettetek egy Shadowrunra? Na, ez nem az!

Shadowrun Online a Kickstarteren

A Jagged Alliance Online-ért felelős Cliffhanger Productions úgy döntött, hogy a Kickstarterhez és hozzátok fordul, hogy belevághasson új projektjébe. A csapat nem kevesebb, mint fél millió dollárt szeretne összeszedni a Shadowrun Online-hoz (jelenleg 868 támogatóval 58,488 dollárnál járnak és még 26 nap van hátra).

Ez már a második játék a Kickstarteren, mely a közeljövőben elhelyezkedő cyberpunk világra alapoz, az első a Harebrained Schemes nevéhez fűződik, akik a 400,000 ezer dolláros céljukat 28 óra alatt vakarták össze!

A Shadowrun Online Unity motorral készül és böngészőből lesz futtatható, akár táblákról is játszhatjátok majd (Windows, Mac, Android, iOS és talán Linux kompatibilitás is tervben van). Ingyenesen játszható lesz és kapcsolódik majd az asztali játékokhoz és a Shadowrun Universe weblaphoz.

Miért a Kickstarter?

"A licenc megkötések miatt nehéz megfogni a hagyományos kiadókat és nem akarjuk feláldozni a kreatív szabadságunkat sem, illetve annak lehetőségét, hogy veletek együtt alakítsuk a játékot. Már rengeteget fektettünk bele a saját erőforrásainkból, vagyis lenyúltuk a barátaink és a rokonaink pénzét, hogy lefektessük az alapokat. A projekt oroszlánrészéhez és a legtöbb tartalomhoz már a ti hozzájárulásotok kell. Reméljük, hogy sok Shadowrun rajongó van köztetek, hogy valósággá válhasson ez a játék, mi pedig alázatosan megköszönjük a segítségetek. Alakítsuk együtt a Shadowrun jövőjét!"

Attól függetlenül, hogy F2P-nek készül a játék, természetesen kaptok valamit a pénzetekért, ha támogatjátok. A játékhoz lesz majd prémium előfizetés, havi 10 dollárért. Ezzel majd kevesebbet kell grindelnetek, reputációt húznotok, illetve kaptok karmát és olcsóbban vásárolhattok az in-game árusoktól.

"Ezek a boosterek hozzá vannak igazítva a játék többi részéhez, így nem fogják kerékbe törni a játékélményt. Így is lesznek alapvető korlátok, amik miatt nem tudtok majd idő előtt túl erős fegyvereket használni. Összességében a prémium előfizetés csak időt takarít meg és lehetővé teszi, hogy a fontos küldetésekre és kihívásokra koncentráljatok."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward