Shadowrun: Dragonfall

Új címet kapott a Berlin kiegészítő.

Shadowrun: Dragonfall

Berlin szabad városa egy elképesztően veszélyes hely, keresztbe-kasul szövetkező megavállalatok, politikai frakciók és hatalomra éhes nagykutyák játszótere, ahol a Flux-State gondoskodik az anarchia állapotának fennmaradásáról. Egy vadász hamar meggazdagodhat egy ilyen helyen, de vajon él-e majd addig, hogy elköltse a pénzét...

A környezet tehát adott, már csak egy történetindító kell, amit meg is kapunk: az utcán egy régóta elfeledett eseményről suttognak, ami az Ébredés után nem sokkal következett be, ez a Dragonfall. Meg kell küzdenünk a múlt szellemeivel, átlátnunk a különös machinációkon, mert kezünkbe kerül egész Berlin jövője.

Kapunk tehát egy egész új kampányt egy teljesen új helyen, nagy felbontású környezetekkel, rengeteg új karakterrel és új zenével, amit a SEGA Genesises Shadowrun játék zenéjének szerzője, Sam Powell komponált. Az ígéretek szerint a csapattagok komoly szerepet kapnak majd a küldetések alatt, mindegyiknek egyéni képességei, erősségei és gyengeségei lesznek.

Jönnek új fegyverek, kiberver, ellenfelek, karakter portrék és más egyebek is. A fegyverek közt van egy jó messzire lövő mesterlövészpuska, rakétavető és sokkoló is. Az ellenfeleknél ott vannak a mágiával életre keltett vízköpők és a vörös sárkányfattyak.

Mostantól elmenthetjük az állásunkat bármikor, ez az új funkció bejön az alapjátékba is. Fejődik a kalandszerkesztő is, kezetekbe vehetitek a megvilágítások elhelyezését, jobban beállíthatjátok a küldetés követőt az UI-n, pakolhattok le robbanós hordókat és kérhettek billentyűs szövegbevitelt is a játékosoktól. Nem mellesleg rendelkezésetekre bocsátják a kiegészítő készleteit is.

A Shadowrun: Dragonfall januárban érkezik Windows-ra, OSX-re, Linuxra és természetesen ingyenesen jár majd a Kickstarter támogatóknak, akik kapnak Steam kulcsot és DRM-mentes változatot is. Mindenki másnak 15 dollár lesz az anyag. A megjelenéssel egy időben kijön egy Campaign Pack is, melyben benne lesz az alapjáték és a Dragonfall is, ennek ára 25 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward