Shadowrun a Kickstarteren

A Shadowrun a 90-es évek igazi klasszikusa, egy olyan franchise amiben találkoznak a Gyűrűk ura tündéi és orkjai a Szárnyas fejvadász sci-fi univerzumában.

Shadowrun a Kickstarteren

A Shadowrun a 90-es évek igazi klasszikusa, egy olyan franchise amiben találkoznak a Gyűrűk ura tündéi és orkjai a Szárnyas fejvadász sci-fi univerzumában.

Egy valamit jobb ha már a hír elején tisztázunk: a készülő játék nem a korábban bemutatott Shadowrun Online, ami 2013-ra várható és MMO lesz, hanem egy teljesen új kezdeményezés. A projekt atyja, Jordan Weismann bevette magát a veterán játékfejlesztők fellegvárába, azaz a Kickstarter egyik masszív tornyába és most 400,000 dollárt szeretne, hogy megcsinálhassa csapatával a Shadowrun Returns-t.

A játék egy 2D-s körökre osztott szerepjáték lenne, a célplatformok pedig a PC és a táblagépek. Ígér nekünk mély interaktív sztorit, karakterfejlődést és a környezettől befolyásolt taktikus harcrendszert. A Shadowrun 4 világ határán húzódik, a fizikai, a misztikus, a digitális és az asztrális. Ennek megfelelően 4 kaszt közül választhatunk majd: utcai szamuráj, mágus, hacker (dekás) és sámán. A küldetések ("Run"-ok) során az is előfordulhat, hogy egyszerre mind a 4 világgal interakcióba kell, hogy lépjünk. Minden, amit felfedezel és kiderítesz a játék során más és más lehet a különböző kasztok szemszögéből.

Amennyiben többet is meg szeretnétek tudni a játékról, a finanszírozásról és a fejlesztői csapatról (van ott néhány nagy név), akkor irány a játék Kickstarter oldala. A Harebrained Schemes és Jordan Weismann még 24 napig gyűjthet és nagy örömünkre minden esélyük megvan, hogy meg is szerzik a kívánt összeget, mivel már 110 ezer dollárt összeszedtek a kívánt 400-ból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward