Shadow of the Eternals - mégis van remény

A horror projekt visszatér és még ambiciózusabb, mint valaha.

Shadow of the Eternals - mégis van remény

Tavaly sokat írtunk róla, ezért talán még emlékeztek a Shadow of the Eternals projektre, amely az Eternal Darkness szellemi örököse lett volna, de végül lekerült Kickstarterről, mivel az alkotók nem találtak elég támogatót a megvalósításához.

Az Eternal Darkness rendezője, Denis Dyack most új stúdiót alapított, és bejelentette, hogy újra belevág a Shadow of the Eternals megvalósításába, egy sokkal nagyobb multimédiás projekt formájában. Dyack új stúdiója, amely a zengzetes Quantum Entanglement Entertainment névre hallgat olyan franchise-ok elkészítésére fog szakosodni, amelyek játékokat, tv-sorozatokat és filmeket foglalnak magukba. Az első a sorban a Shadow of the Eternals lesz, amely Dyack elmondása szerint újra aktív fejlesztés alatt áll.

A rendező elmondta, hogy ezúttal filmes és tévés oldalról fogják megközelíteni a dolgokat, és sok minden van a tarsolyukban, amelyről egyelőre még korai lenne beszélni. Egyelőre szorgalmasan vizsgálják a lehetőségeket, melyeket a műfajok összekapcsolása kínál. Dyack azt a pontot, ahol a játékok, és a mozi- ill. tévéfilmek találkoznak "szingularitásnak" nevezte. Azt is tervezik, hogy bevonják a közösséget is a fejlesztésbe, egészen olyan szinten, hogy a rajongók elküldhetik saját forgatókönyveiket és akár a forgatáson is részt vehetnek.

Dyack elmondta, hogy a filmek és a játékok készítésének módszerei között egyre több az átfedés. A rendező, aki a Quantum Entanglement Entertainment fő kreatív tisztségviselői szerepet tölt be ezúttal valami olyasmit szeretne alkotni, ami túlmutat a játékokon, ebben segítségére lesz a stúdió vezetője, Jonathan Soon is, aki korábban vezető pozíciót töltött be a Canadian Broadcasting Corporationnél.

Dyack's előző stúdiója szeptemberben oszlott fel, miután kétszer is sikertelenül próbálkoztak Kickstarteren a Shadow of the Eternals anyagi hátterének megteremtésével.

Kapcsolódó híreink:

[link href="https://ipon.hu/hir/shadow_of_the_eternals_%E2%80%93_ambiciozus_horror_projekt_a_javabol/25159" target="_blank"]Shadow of the Eternals – ambiciózus horror projekt a javából

[/link]Kickstarterre is felkerült a Shadow of the Eternals

Bizonytalan a Shadow of the Eternals sorsa

Lekerül Kickstarterről a Shadow of the Eternals

[link href="https://ipon.hu/hir/shadow_of_the_eternals_meg_mindig_nem_adjak_fel/26605" target="_blank"]Shadow of the Eternals: Még mindig nem adják fel

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward