Sebészeti maszkok gyártásával segít a Razer

A vállalat mérnökei jelenleg azon dolgoznak, hogy a gyártósorokat átállítsák, illetve átalakítsák, így rövidesen készülhetnek rajtuk a sebészeti maszkok.

Sebészeti maszkok gyártásával segít a Razer

A Razer vezetője, Min-Liang Tan nemrégiben Twitteren jelentette be, hogy a vállalat éppen átalakításokat végez gyáraiban annak érdekében, hogy azok perifériák és egyéb termékek helyett sebészeti maszkokat gyárthassanak. A Razer ezzel szeretne segíteni a globális világjárvány kezelésén, illetve a betegek ellátásán dolgozó szakambereknek, főként az orvosoknak, hiszen a sebészeti maszkokból óriási mennyiségre van szükség. Ezek a maszkok csak bizonyos ideig hordhatóak, hivatalosan nem lehet őket újra felhasználni, így tényleg hatalmas igény mutatkozik irántuk, amit a beszállítói lánc csak nehezen tud kielégíteni.

Galéria megnyitása A kép csak és kizárólag illusztráció A vezető elmondása szerint most óriási igény mutatkozik saját termékeik iránt is, mivel nagyon sokan maradnak otthon, hogy elkerüljék a tömeget, így sokan játszanak otthon is, ám a csapat ennek ellenére is úgy gondolja, mindenkinek ki kell vennie a részét a vírus elleni harcból – teljesen mindegy, mely iparágban is tevékenykedik.

A jelenlegi tervek szerint egymillió sebészeti maszkot gyártanak le a Razer üzemeiben, ezeket a frontvonalban dolgozó egészségügyi személyzet tagjai kaphatják meg, természetesen világszerte. A Razer mérnökei a minél gyorsabb átállás érdekében akár 24 órás műszakokban is dolgoznak, hogy a meglévő gyártósorok esetében a lehető leghamarabb megtalálják a megoldást az átállásra, így a vállalat gyorsan tud reagálni a sebészeti maszkok iránt hirtelen megnövekedett kereslet enyhítésére.

Arról nem esett szó, hogy az egymillió maszkon felül később további mennyiséget is legyárt-e a vállalat. Hogy lesz-e a kész maszkokon Razer logó? Erről nincs információ, de mivel most nem a márka népszerűsítése a cél, így nincs ilyesmire sok esély, de idővel kiderül. A Razer cselekedete előtt le a kalappal, nemes tett ez egy meglehetősen kemény helyzetben, ahol tényleg szükség van minden segítő kézre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap