Scythe újdonságok a CeBIT-en

A főként hűtőiről ismert Scythe jó pár új terméket állított ki a hannoveri CeBIT-en.

Scythe újdonságok a CeBIT-en

A főként hűtőiről ismert Scythe jó pár új terméket állított ki a hannoveri CeBIT-en. A szokásos hűtési megoldásokon felül ezúttal a cég új számítógépházai kaptak nagyobb hangsúlyt.

Bár nevüket egyelőre nem lehet tudni, az biztosnak látszik, hogy a most bemutatott házak közül egy kivételével mindegyik forgalomba kerül akár még ebben a hónapban, árukat tekintve a középkategóriát célozzák meg, amely 20 ezer forint körüli cédulát sejtet.

A jelenleg csak prototípusként létező számítógépház, amely egyelőre távol marad a boltok polcaitól, leginkább egyetlen különlegességgel kedveskedik a leendő vásárlóknak, ez pedig a bőrből készült rész az előlap alján.

A vállalat két új processzorhűtőt is prezentált egy elzárt vitrinben. A Susano egy hatalmas, réz hőcsőves megoldás, amelyre négy darab, valószínűleg 8 centis ventilátor helyezhető el. A másik a prototípusként még talpig rézben, a kereskedelmi forgalomba szánt változatnál viszont alumínium-réz kombinációban megelevenedő Yasya, amely valószínűleg a cég passzív coolereinek választékát gyarapítja majd. A támogatott foglalatokról és árakról egyelőre nem esett szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward