SCII Mac béta, Galaxy Editor PC-re

A Korea külön apokalipszisét elindító StarCraft II bétatesztje hamarosan, azaz jövő héten kiterjed az Apple Macintosh gépeire is. Mielőtt ez megtörténne, a PC-s bétások megkapják a Galaxy Editort, ami lehetővé teszi számukra, hogy térképeket, modokat és scenrio scripteket készítsenek. A szerkesztő egy nagyobb tapaszba foglalva érkezik majd, ami Chris Sigaty producer elmondása szerint még e hét vége fele kijön.

SCII Mac béta, Galaxy Editor PC-re

A Korea külön apokalipszisét elindító StarCraft II bétatesztje hamarosan, azaz jövő héten kiterjed az Apple Macintosh gépeire is. Mielőtt ez megtörténne, a PC-s bétások megkapják a Galaxy Editort, ami lehetővé teszi számukra, hogy térképeket, modokat és scenario scripteket készítsenek. A szerkesztő egy nagyobb tapaszba foglalva érkezik majd, ami Chris Sigaty producer elmondása szerint még e hét vége fele kijön.

Az általatok készített tartalmakat még egyelőre nem tudjátok majd közkinccsé tenni, ez a lehetőség majd a boltokba kerülő végleges verzióba lesz beépítve, amivel együtt majd frissül a Battle.net platform is. A kreálmányaitokért még pénzt is kérhettek majd, amiből persze egy rész a Blizzardhoz megy.

Visszatérve a MAC bétához, a kliens 3-4 nappal a Galaxy Editor megjelenése után válik letölthetővé. A StarCraft II: Wings of Libertyt Júniusra ígéri a Blizzard.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward