Sci-fi játék lesz a The Signal From Tölva

Készül a Sir, You Are Being Hunted fejlesztőinek új alkotása.

Sci-fi játék lesz a The Signal From Tölva

A lopakodós-túlélős Sir, You Are Being Hunted fejlesztője, a Big Robot lerántotta a leplet legfrissebb projektjéről – ez a The Signal From Tölva.

Az egyedül játszható, belső nézetes, nyílt világú felfedező- és harci játékként leírt alkotás helyszínéül egy idegen bolygó ősi civilizációjának romjai szolgálnak, melyek az előd procedurálisan generált tájaival ellentétben egyedileg, kézzel készültek. Fizikailag nem leszünk jelen a planéta felszínén: egy távolról irányított, humanoid Surveyor drónt kezelünk majd. Nem lesz tragédia, ha az egyik megsemmisül valamiért, ilyenkor másikhoz kapcsolódunk. A játék átveszi a Sir, You Are Being Hunted néhány jellemzőjét és rengeteg új lehetőséggel egészíti ki őket, mint például a területért folytatott harc, a védelmi rendszerek szabotálása vagy a robotok toborzása. A játékot egyfajta ódának szánják a klasszikus sci-fi ponyvaregények felé, tele azok minden furcsaságával és drámájával. Igazi élményt akarnak nyújtani azoknak a játékosoknak, akik szeretnék felfedezni a világot, melyen űrhajók lebegnek a ködös völgyek felett és robotok harcolnak pulzáló romok között.

A The Signal From Tölva két kulcsszava a felfedezés és a harc, e két vonás igazán élőnek ható megalkotására törekednek a stúdiónál. A játék világát a mesterséges intelligencia cselekményei irányítják, ez dönt arról, hová mennek robotjaink és mit fognak tenni. A Sir, You Are Being Hunteddel ellentétben itt nem lesz akkora szerepe a lopakodásnak, közvetlenebb fellépést kínálnak a rendelkezésünkre álló arzenállal is: egyebek mellett rohamfegyverek, bénítómezők, elektronikus zavarók, robotirányító modulok, plazma védőernyők közül válogathatunk.

A Big Robotnak segítségére lesz majd a rajzaival Ian McQue művész és Cassandra Khaw, aki könyvet és novellát ír a játékhoz. A The Signal From Tölva tervezett megjelenési ideje 2017 eleje, PC és Mac platformokon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward