Sattelite Reign - a Syndicate Wars nyomdokain

Cyberpunk RTS a 5 Lives Studiostól, a Syndicate Wars nyomdokain.

Sattelite Reign - a Syndicate Wars nyomdokain

A 5 Lives Studios független csapat veteránokból áll, akik olyan játékokon dolgoztak, mint a Syndicate sorozat, a GTA IV, a Darksiders II vagy az L.A. Noire. Többek között egyikük, Mike Diskett készítette az 1996-os Syndicate Wars stratégiai játékot, amely PlayStationre és PC-re (DOS) jelent meg. Ez a darab szolgáltatta az inspirációt a Satellite Reign ötletéhez, melynek elkészítéshez a Kickstarter segítségével kezdtek gyűjtésbe.

A Satellite Reign nyitott világú valós idejű stratégiai játék lesz, amelyben fontos szerepet kapnak a különböző karakterosztályok. Rajtunk áll majd, hogy olyan csapatot állítunk-e össze, amellyel nyíltan nekimegyünk az ellenfeleknek, vagy a háttérben maradva meghackeljük és manipuláljuk létesítményeiket és infrastruktúrájukat. A történet a klasszikus cyberpunk felállás: a világot óriáscégek uralják, melyek elnyomó hatalmukat katonai erők segítségével tartják fent, velük kell felvennünk a harcot.

A játék a Unity motorral készül, és Windowsra, Mac OS-re és Linuxra fog megjelenni, az alkotók szándéka szerint Steamen és GOG-on is kapható lesz. A támogatók mindenképp DRM-mentesen fognak hozzájutni a darabhoz. A gyűjtés jól halad, a szükséges 350 000 fontból már 120 000 össze is jött. A projektre július 28-ig voksolhatunk pénztárcánkkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward