Samsung: Nem halott a Galaxy Home

A jelek szerint sok fejtörést okozhat a vállalatnak a hangszóró megalkotása, de szó nincs arról, hogy feladta volna a terveit.

Samsung: Nem halott a Galaxy Home

A Samsung az elmúlt napokban több kiváló készüléket is bemutatott, lehullott a lepel a Galaxy Note10-ről, a Galaxy Watch Active2-ről, valamint a Galaxy Tab S6-ról is. Viszont egy kiemelt termékről sajnos most sem esett szó, ez pedig a Galaxy Home. A Galaxy termékvonalat erősítő lakáskiegészítőről sikerült annyit kideríteni a The Verge szaklapnak, hogy nem kaszálta el a projektet a vállalat, csupán még több időre van szüksége ahhoz, hogy elkészüljön, és megfelelő minőséget biztosítson.

Az intelligens hangszórók szokatlanul nehéz feladat elé állítják gigavállalatokat, az Apple is hosszú kését követően tudott csak előrukkolni a HomePoddal, és a Galaxy Home pedig már annál is tovább csúszik, de még mindig nincs szó arról, hogy bevetésre készen állna. A Samsung eredetileg tavaly augusztusban mutatta be a Galaxy Home-ot, és azóta csak folyamatosan halasztja a forgalmazás elindítását. Még jelenleg is nehéz azt megmondani, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira a különleges szerkezet.

Galéria megnyitása

A háromlábú hangszóró több mikrofonnal és hangszóróval is fel lesz szerelve, és 360 fokos körben képes majd hangot adni magának, így megtöltve egyedül a teret. A termék hangolását a hivatalos információk szerint a Samsung az AKG-ra bízta, akinek az a feladata, hogy prémium minőséget csikarjon ki a viszonylag kompakt, és igazán sokoldalú szerkezetből. A Galaxy Home legfontosabb része minden kétséget kizáróan a Bixby digitális hangalapú asszisztens szolgáltatás, ami egyre jobb alternatívává kezdi kinőni magát a Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa mellett, de a népszerűségét tekintve még sehol nincsen ezekhez.

Galéria megnyitása

A Samsung a The Verge számára azt nyilatkozta a régóta várt, és hivatalosan bejelentett termékkel kapcsolatosan, hogy a tökéletesítésén munkálkodnak a fejlesztők. „A bevezetés előtt tovább finomítjuk és javítjuk a Galaxy Home hangszórót, és arra készülünk, hogy hamarosan még többet megosszunk a Galaxy rajongókkal” – mondta el a Samsung egyik szóvivő a The Verge-nek.

Ezek alapján a Samsung belátható időn belül friss információkat fog közölni a nagyérdeművel, és talán végre már az is kiderülhet majd, hogy mikor indulat be a forgalmazás.

A vállalat egyénként FCC dokumentumok tanúsága alapján egy másik intelligens hangszórón is dolgozik a színfalak mögött, csak ezt még eddig nem jelentett be. Talán az újabb termékkel már óvatosabb ilyen tekintetben, és csak akkor fogja bemutatni, amikor már ténylegesen rajtra készen áll. A kisebb Google Home hangszóró ugyanúgy a Bixby digitális asszisztens szolgáltatásnak adhat majd otthont, csak már szerényebb köntösben, kisebb zenei teljesítménnyel, és talán visszanyesett funkcionalitással.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap