Samsung Galaxy M51 – 7000 mAh lett, maradhat?

Aki hosszú üzemidőre vágyik, az könnyen megtalálhatja a társát ebben az okostelefonban, és a képességeire sem lehet panasz.

Samsung Galaxy M51 – 7000 mAh lett, maradhat?

A Samsung a Galaxy M-szériában olyan igényeket elégít ki az utóbbi időben, amikre nem igazán nyújtott korábban megoldást. Most viszont itt van például a Galaxy M51, amiben akkora akku van, amekkora Samsung okostelefonba korábban még sosem került.

Általában a mobilok bemutatását a képernyőnél indítjuk, és az üzemidő csak a végén kerül sorra, itt viszont a Samsung akkora hangsúlyt helyezett erre a pontra, hogy szinte kénytelenek vagyunk ezzel indítani. A Galaxy M51 hátlapja alatt egy 7000 milliamperórás kapacitású telep kapott helyet, ezáltal még erős igénybevétel mellett is képes lesz átvészelni 2 napot egy töltéssel visszafogott nyomkodás mellett pedig 3-4 napig is kihúzhatja majd. És 25 wattos teljesítménnyel lehet tölteni, de a folyamat jelen helyzetben még így is viszonylag sokáig fog tartani. No, de nézzük, milyen jellemzőkkel rendelkezik még az üzemidő-bajnok Samsung masina.

Galéria megnyitása

A Galaxy M51 egy 6,7 hüvelykes megjelenítőt kapott Full HD+ felbontással. A felhasznál panel természetesen AMOLED technológiás, egészen pontosan Super AMOLED Plusról van szó és ez Infinity-O Display kialakítású lett, szóval egy lyukban figyel a kamerája. Az Android 10 rendszert alkalmazza a Samsung gyárilag, amire a One UI 2 grafikus felület került.

Galéria megnyitása

A frontkamerája a telefonnak 32 megapixeles szenzorra épül és F/2.0-s apertúrájú lencserendszer mögé került. Támogatja a képpontok összevonását az egység, és akár Full HD minőségről is tud gondoskodni a videohívások esetén.

A hátlapon négy kamera sorakozik, és mindegyiknek meglesz a feladata. A főkameráról azt kell tudni, hogy 64 MPixeles, és egy olyan optikával lett ellátva, amit F/1.8-as rekesznyílás jellemez. Rendelkezik a Galaxy M51 egy 12 megapixeles, ultra-széles látószögű képalkotóval, van továbbá itt egy 5 MPixeles makrós megoldás is, és a sort egy ugyancsak 5 megapixeles kamera zárja és ez a mélységélesség előállítását fogja segíteni. Videózni 4K Ultra HD-ben tud a masina.

A Qualcomm egyik fejlett nyolcmagos rendszerchipét, a Snapdragon 730-at alkalmazza a Samsung. Ez a lapka már sok okostelefonban bizonyított, és bár 5G támogatással még nem szolgál, rendelkezik AI Engine és Snapdragon Elite Gaming szupporttal is. A rendszer számára az eszköz 6 GB-nyi memóriát biztosít, szóval nem voltak szűkmarkúak a tervezők. A tárhely pedig 128 GB-os kapacitással rendelkezik, és ezt tetszés szerint lehet még bővíteni is microSD formátumú memóriakártya felhasználásával.

Galéria megnyitása

A szerezet kapcsolati képességeinek listáját a 4G LTE hálózati modem nyitja, ami VoLTE támogatással is meg lett toldva, így megfelelő hálózaton kiemelkedő minőségű hang mellett lehet a hívásokat bonyolítani. Van itt még 802.11 a/b/g/n/ac szabványnak is megfelelő Wi-Fi, Bluetooth 5 modul és A-GPS vevő is. Ezeken felül biztosított az NFC chip, és az extrák sorából még az FM rádió sem hiányzik. Dual-SIM-es is a masina, aminek sokan fognak örülni.

Műanyag burkolatba lett csomagolva a Galaxy M51. Feketében és fehérben lehet majd megvásárolni. A hivatalos oldalán a vállalat nem közölte az okostelefon méretét, sem a térfogata, sem a tömege nem ismert. De biztosak lehetünk abban, hogy nem egy vékony mobilról beszélhetünk, és valószínűleg meglehetősen súlyos is.

Galéria megnyitása

Az ujjlenyomat-olvasót a Samsung az eszköz oldalára helyezte, ezáltal mindig hozzá lehet férni, és nagyon gyorsan teszi majd a dolgát a biometrikus szenzor. A kereten ezen felül található még egy C-típusú USB csatlakozó is, és még a 3,5 milliméteres Jack aljzatról sem kell lemondani. Végül megemlíthetjük, hogy van Samsung Knox támogatás is a tarsolyában az újdonságnak, ezáltal a vállalati felhasználásnak sem lesz akadálya.

A Samsung Galaxy M51 egyelőre még csak előrendelhető Németországban. A termék ára jelenleg 360 euró, ami egyáltalán nem szerény összeg, de az is biztos, hogy az üzemidejét tekintve nem sok párja lehet majd a piacon, így biztosan képes lesz egy réteget megszólítani.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap