Samsung: A Lifestyle TV-knek a doboza is izgalmas

Samsung: A Lifestyle TV-knek a doboza is izgalmas

A Samsung az elmúlt években folyamatosan bővítgette a hagyományos tévékészülékek kínálata mellett a Lifestyle szériát is, ami több különlegességet is magában foglal. Olyan megoldásokról van szó a Lifestyle esetében, mint a The Serif, a The Frame és a The Servo.

Galéria megnyitása

Ezeknek a kapcsán most a Samsung elmondta, hogy egy teljesen új, környezetbarát hullámkartonból készülő öko-csomagolást kaptak. Ennek köszönhetően az eszközök előállítása lényegében zöldebb lesz, egyszerűbben lehet majd a keletkező hulladékot újrahasznosítani. Miközben természetesen a készülék is megfelelő védelemben részesül majd, miközben a gyárból eljut a felhasználó otthonába.

Galéria megnyitása

A Samsung kreatív módon még azt is megoldotta, hogy akár a felhasználó is egyszerűen tudja alkalmazni a lakásában a tévé kicsomagolása után hátramaradó kartondobozt. A vállalat pont-mátrix mintával látta el a csomagolást, ennek köszönhetően pillanatok alatt szét lehet majd bontani a dobozt elemeire. És még olyan terveket is összeállított a Samsung, amiket követve különböző lakáskiegészítőket lehet „építeni” a televízió dobozából a pont-mátrix mintát követve.

Galéria megnyitása

Ahelyett, hogy kellemetlenséget okozó hulladék maradna a tévék után az üzembe helyezésüket követően, helyben lehet felhasználni a kartont változatos, hasznos célokra. A Samsung a csomagolásba egyebek mellett elrejtett itt egy QR kódot is – a The Serif készülékeknél –, ami egy olyan útmutatóra hivatkozik, mely az ökopapír egyszerű felhasználásában nyújt pontos és részletes segítséget.

Galéria megnyitása

Építhető a The Serif erős kartondobozából többszintes, fakkokra tagolt újságtároló vagy kisállatoknak megfelelő ház, amit cica, nyuszi, vagy kisebb méretű kutyus egyaránt örömmel lakhat be, és pihenhet benne nap közben. De akár kisebb fiókos asztalt, éjjeli szekrényt vagy egy olyan állványt is létre lehet hozni a papírból, amit be lehet állítani a The Serif televízió alá, és lehet rajta tárolni a set-top-boxot és más kapcsolódó eszközöket, így például a távirányítókat.

Galéria megnyitása

És még egy érdekesség, hogy a Samsung az innovációs díjat is nyert környezetbarát kartoncsomagolása kapcsán a Dezeen életmódmagazinnal közösen indított egy tervezői pályázatot világszerte azzal a céllal, hogy a lelkes dizájnerek a dobozok felhasználására adjanak remek ötleteket.

A tervek szerint a legpraktikusabb, legizgalmasabb megoldások be fognak majd kerülni a digitális kézikönyvbe is a Samsung által fentebb említett megoldások mellé. Továbbá díjazásban is részesülhetnek majd az indulók az egyedi terveikkel.

Galéria megnyitása

„A felhasználók jobban kötődnek azokhoz a márkákhoz, amelyek hozzájuk hasonló értékekkel és szemlélettel rendelkeznek. A környezetbarát csomagolással egy olyan élményt szeretnénk nyújtani a felhasználóknak, amely az önkifejezésen keresztül pozitív hatással van a környezetükre is” – mondta el Kangwook Chun, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke és termékstratégiai csapatának vezetője.

A Samsung összesen 20 ezer dollárnyi összeget szán a dizájnpályázaton indulók jutalmazására, szóval igencsak bőséges a tét. A legjobbnak talált pályamű 10 ezer dollárt fog érni, a második helyezett 5000 dolláros összeget zsebelhet be, a harmadik markát pedig 3000 dollár üti. A fennmaradó 2000 dolláron meg felezéssel osztozik a negyedik és az ötödik helyezett. Részleteket az érdeklődők a Deezen és a Samsung Instagram oldalán tudhatnak meg. A nevezés ingyenes, és május 29-én lesz a verseny vége.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap