Ritkaság: DDR3L-1600 MHz-es asztali DRAM modul érkezik

Az új memóriamodul a DDR3-asról a DDR4-es memóriaszabványra történő átállás zökkenőmentességében segíthet.

Ritkaság: DDR3L-1600 MHz-es asztali DRAM modul érkezik

A DDR3L típusú, alacsony feszültség mellett üzemelő, ezáltal hagyományos társaikhoz képest kevesebbet is fogyasztó memóriamodulok jellemzően So-DIMM formátumban képviseltetik magukat a piacon. A Mushkin legfrissebb terméke pont ezért különleges, hisz So-DIMM helyett normál DIMM formátum köré épül, vagyis asztali konfigurációkba passzol.

A Mushkin ECO2-es megoldása egy DDR3L-1600 MHz-es memóriamodul, ami 4 GB-os és 8 GB-os kapacitással egyaránt elérhető, sőt, a vállalat a modulok felhasználásával kettő- és négycsatornás memóriacsomagokat is piacra dob a nem is oly távoli jövőben. Ezeknél a moduloknál a DDR3L-1600 MHz-es effektív órajel mellé CL9-9-9-24 CR1-es időzítés társul, az üzemi feszültség pedig 1,35 voltos értéket képvisel.

Az igényes dizájnnal érkező Mushkin ECO 2-es memóriamodulok a kereskedelem fő áramában próbálhatnak szerencsét, így áraik is ennek megfelelően alakulnak. Pontos megjelenési időponttal és pontos listaárakkal sajnos egyelőre nem szolgált a gyártó, de remélhetőleg hamarosan a most még homályos részletekről is lehullhat a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward