RGB-s toronyhűtővel gyarapodott a SilverStone kínálata

Az Argon AR12-RGB 125 wattos teljesítményig gond nélkül megoldja majd a hűtés feladatát.

RGB-s toronyhűtővel gyarapodott a SilverStone kínálata

A SilverStone folyamatosan fejleszti a processzorhűtős kínálatát, és most az Argon termékcsaládon belül érkezett egy új megoldás, ami a vállalat szerint a kivitelezésének köszönhetően rendkívül hatékonyan fogja elvezetni a hőt. A bordákat pedig egy világító ventilátor fújja majd meg oldalról, hogy a hő minél hamarabb távozzon.

Galéria megnyitása

A nagy tapasztalattal rendelkező SilverStone egy olyan tornyos kialakítású dizájnt alkalmazott ezúttal, amelynél a hővezetésre szolgáló csövek direkt kapcsolatban vannak a rábízott processzorral. A talpban ellapítva, megszakítás nélkül futnak a csövek, amik részből készültek és 6 milliméteres átmérővel rendelkeznek.

Ez nem egy csúcskategóriás léghűtőnek lett szánva, csak 4 rézcső fut benne végig, de a borda felülete már aránylag nagy. Több tucatnyi 0,4 milliméteres lamella alkotja ezt a részt, és aszimmetrikusan futnak rajta keresztül a rézcsövek.

Galéria megnyitása

Az AR12-RGB egy 120 milliméteres ventilátort kapott, ami 25 milliméterre emelkedik ki a síkból. Ez egészen kiemelkedő légszállításra képes már a maga nemében, miközben a gyári adat szerint nem is túl hangos.

A légszállítása elérheti a 68,9 CFM-et, amikor csak 29 dBA zajt csap, de egyébként akár 9 dBA mellett is tud üzemelni; a fordulatszáma 700 és 2200 RPM között kifinomultan állítható. Biztosított egy 4 pines PWM a vezérléshez, és mivel RGB világítást is építettek a tervezők a légkavaróba, így ennek a használatához egy klasszikus, szintén 4 pines RGB kábel van.

Galéria megnyitása

A SilverStone arra is kitért még a légkavaró kapcsán, hogy ennek a lapátjai rendkívül kifinomultan optimalizáltak. Egyfelől direkt az alacsony zajszintre lettek kihegyezve, másfelől képesek középre koncentrálni a levegőt, ezáltal a melegebb területekre többet levegő „kanalaznak” pörgés közben.

A ventilátor speciális csapágyazással rendelkezik, melynek köszönhetően 40 ezer órán keresztül is folyamatosan üzemelhet gond nélkül.

Galéria megnyitása

A gyártó által közölt adatok szerint az Argon AR12-RGB maximum 125 wattos TDP értékkel rendelkező processzorokon használható fel, ami azért már a piac eléggé jelentős részét lefedi. A processzortokozások támogatásában sincs hiba, Intel LGA 115x/1366/2011/2066 és AMD AM4/AM3/AM2/FM2/FM1 mellett használható fel. A legtöbb házban simán elfér majd az Argon AR12-RGB annak köszönhetően, hogy csak 154 milliméter magas, és az alaplapot sem fogja túlságosan megviselni az átlagosnak tekinthető, 632 grammos tömegével. A rögzítésre szolgáló keret az alaplap hátsó részére is átterjed a biztonság kedvéért.

A SilverStone Argon AR12-RGB forgalmazásával kapcsolatban semmilyen információval nem rendelkezünk. Sem az ajánlott fogyasztói árat, sem a debütálás várható időpontját nem publikálta a vállalat eddig.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap