RGB LED világítással és edzett üveglapokkal érkezik a Gigabyte új háza

A C200 Glass letisztult dizájnnal büszkélkedik, és igazából felszereltségére sem igazán lehet panasz, leszámítva az előlapi szellőzőket.

RGB LED világítással és edzett üveglapokkal érkezik a Gigabyte új háza

A Gigabyte egy új, közepes torony formátummal rendelkező számítógépházat mutatott be a C200-as modell formájában, amelynél a bal oldallapot, illetve az előlap túlnyomó többségét is edzett üvegpanel adja, így a termék a C200 Glass nevet kapta. Az edzett üveg előlapnak köszönhetően a szellőzők most nem elöl, hanem az előlap oldalain kaptak helyet, amely miatt picit korlátozottabb lehet a légáramlás.

Galéria megnyitása

A por útját az előlap mögött egy durva porszűrő, a tetőlap alatt pedig egy finomabb szűrő állja annak érdekében, hogy a hardvert ritkábban kelljen takarítani. Belül természetesen a szokásos kétkamrás dizájnnal találkozunk, vagyis a tápegység és az adattárolók külön kamrában kapnak helyet, az alaplapot és a bővítőkártyákat azonban megcsodálhatjuk működés közben a bal oldallap felől.

Galéria megnyitása

Odabenn ATX méretig férnek el az alaplapok, a bővítőkártyák maximum 330 milliméternyi hellyel és 7 slottal gazdálkodhatnak, míg processzorhűtőből maximum 165 milliméter magasat lehet beszerelni. A második kamrában 170 milliméternyi hellyel gazdálkodhat a tápegység, de van itt még egy kétfiókos tárolóhely is, amely 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtókat fogad. Az alaplaptálca hátoldalára további két darab 2,5 hüvelykes meghajtót is szerelhetünk.

Galéria megnyitása

A szellőzésről az előlap mögött 3 x 120 vagy 2 x 140 milliméteres, a tetőlap alatt 2 x 120 milliméteres, a hátlapon pedig 1 x 120 milliméteres ventilátor gondoskodhat – utóbbi alaptartozék, a többi helyre azonban a leendő tulajdonosnak kell beszereznie a ventilátorokat. A folyadékhűtő rendszerek esetében az előlap mögött 360 vagy 280 milliméteres, a tetőlap alatt 240 milliméteres, a hátoldalon pedig 120 milliméteres hőleadó radiátor fér el.

Galéria megnyitása

Az 514 milliméter magas, 277 milliméter széles és 523 milliméter mély C200 Glass előlapi portjai között két darab USB Type-A port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik, valamint egy gombot is találunk itt, amellyel az előlap RGB LED csíkjának működését befolyásolhatjuk – többféle világítási mód is rendelkezésre áll.

A 7,24 kilogrammos újdonság rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az viszont még nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap