RGB LED alapú világítással érkezik az ID Cooling új CPU hűtője

A 200 W-os hűtőteljesítmény mellé aRGB világítás is jár.

RGB LED alapú világítással érkezik az ID Cooling új CPU hűtője

A DeepCool után az ID-Cooling is bemutatta legújabb aRGB világítással ellátott processzorhűtőjét, amely az SE-234-ARGB nevet kapta. A címezhető RGB LED-ek a ventilátor keretében, illetve a hűtőtömb tetején kaptak helyet, vezérlésükre bármelyik alaplapgyártó szoftvere használható. Amennyiben nem áll rendelkezésre aRGB port, akkor használhatjuk a mellékelt aRGB vezérlőt, így számos világítási módból lehet választani.

Galéria megnyitása

A torony formátumú újdonság maximum 200 W-os hűtőteljesítményt biztosíthat az adott processzor számára, azaz a legtöbb esetben még némi tuningra is lehetőséget ad. A négy darab 6 milliméteres átmérőjű hőcsővel ellátott termék 126 milliméter széles, 88 milliméter mély is 154 milliméter magas, így a legtöbb közepes torony formátumú házzal tökéletesen kompatibilis.

A hőcsövek egyébként közvetlenül érintkeznek a processzor felületével a minél jobb hatásfok érdekében. A hűtőtömböt pedig úgy alakították ki, hogy ne lógjon be a memóriafoglalat fölé, így a magasabb memóriamodulok használatának sincs akadálya.

Galéria megnyitása

A fekete lamellákból és fekete hőcsövekből álló hűtőtömb elé egy 120 milliméteres átmérőjű, dupla golyóscsapágyazással ellátott ventilátor került, amelynek házára gumi rezgéscsillapító betéteket is szereltek – mindkét oldalra négy-négy darabot.

A légkeverő a 900 és 2000 RPM közötti fordulatszám-tartományban üzemel, zajszintje 16,2 és 31,5 dB(A) között helyezkedik el, léghozama pedig 56,5 CFM. Amennyiben szeretnénk, úgy a csomagban található extra rögzítők segítségével egy második ventilátort is felszerelhetünk az újdonságra.

Galéria megnyitása

A doboz tartalmaz mindent annak érdekében, hogy az új processzorhűtő felszerelhető legyen az Intel LGA-115x és 2066-os CPU foglalatjaira, valamint az AMD Socket AM4-es központi egységeivel is kompatibilis. A processzor sapkája és a hűtő talpazata köré ID-TG25-ös paszta kerülhet, amely 10,5W/m-k hővezetési tényezővel rendelkezik – ez is a csomag részét képezi.

Galéria megnyitása

Az új processzorhűtő várhatóan januárban kerül az üzletek polcaira, listaára 37 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap