RGB- és ventilátor-vezérlő üveg oldallappal rendelkező számítógépházakhoz

A Lamptron új terméke ezeken felül még négy darab hőérzékelőt is kezel.

RGB- és ventilátor-vezérlő üveg oldallappal rendelkező számítógépházakhoz

Az üveg oldallappal rendelkező számítógépházak már régóta nem csak a felsőkategória kiváltságai, hiszen az olcsóbb termékek között is több hasonló koncepciót követő ház is felbukkant már az elmúlt évek során – az abszolút belépőszinten pedig plexi odalablak biztosíthatja a zavartalan betekintést. A trendre a gyártók is reagáltak, hiszen azzal, hogy egyre több esetben láthatunk rá a működő rendszerre, egyre fontosabb, milyen képet festenek az egyes komponensek. Éppen ezért egyre több alkatrész kapott RGB LED világítást, a fényár pedig az esetek többségében szinkronizálható is, így egységes összkép érhető el. Persze olyanok is vannak, akiknek az első dolguk az RGB LED alapú világítás kikapcsolása – hírünk főszereplője nem is nekik készült.

Galéria megnyitása

A Lamptron műhelyéből érkezett, SM436 Sync Edition PCI RGb & Fan Controller névre keresztelt kiegészítő egy speciális ventilátor-vezérlőnek tekinthető, amely egyszerre maximum négy darab ventilátort képes kezelni, méghozzá PWM támogatással, illetve nélküle is, csatornánként 36 W-os teljesítménnyel. A ventilátorok fordulatszámát az üveg oldallap mögé szerelhető kijelzőn kísérhetjük figyelemmel, ami három PCI slotnyi helyet foglal. A ventilátor-vezérlő részleget egy MOLEX tápcsatlakozón keresztül láthatjuk el megfelelő mennyiségű árammal, de egy SATA csatlakozó is rendelkezésre áll, ami az RGB LED részleghez tartozik.

Galéria megnyitásaA szettre négy darab RGB LED-es ventilátor, illetve négytűs tüskesort használó RGB LD szalag csatlakozhat, így csatornánként összesen maximum 60 darab RGB LED kezelésére nyílik lehetőség. A vezérlő ezzel együtt a háromtűs címezhető RGB LED szalagokat is kezeli, amelyekhez összesen négy csatlakozó jár, vagyis csatornánként maximum 60 aRGB LED irányítására kapunk lehetőséget. Extraként négy darab hőérzékelő is csatlakozhat a szetthez.

Az RGB LED alapú világítást, illetve a ventilátorok üzemmódját a mellékelt távirányítón keresztül kezelhetjük, a ventilátorok fordulatszámának variálását azonban a vezérlőre is bízhatjuk. Igény esetén az RGB LED világítást az alaplapi tüskesoron keresztül is lehet szinkronizálni, illetve egyéb vezérlőhöz is kapcsolódhat az egység.

A vezérlőhöz egy 95 x 45 milliméteres kijelző kapcsolódik, méghozzá külön kábelen keresztül, így a vezérlőt és a hozzá csatlakozó kábeleket könnyedén el lehet rejteni mondjuk az alaplaptálca hátulján, vagy éppen a tápegység kamrájában, amennyiben rendelkezésre áll elegendő hely. A kijelző körül kialakított szálcsiszolt alumínium keret ezüstben, illetve feketében egyaránt elérhető lesz.

A Lamptron újdonsága már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 69,90 euró.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap