Rev-o-mate: a tartalomszerkesztők svájci bicskája

Az i-Rocks különlegessége a Microsoft Surface Dial koncepcióját követi, ám extrákat is kínál, hiszen 10 programozható gombot, fedélzeti memóriát és RGB LED alapú világítást is kapott.

Rev-o-mate: a tartalomszerkesztők svájci bicskája

Az i-Rocks műhelyében egy hasznos kiegészítő készült, ami nem más, mint egy testreszabható vezérlő, a Rev-o-mate. Az újdonság segítségével különböző alkalmazások különböző funkcióit érhetjük el gyorsan, könnyen és kényelmesen. A nagy tekerőgomb segítségével módosíthatjuk a betűméretet, az ecsetméretet, a vonalvastagságot, illetve sok egyéb mást is, míg a mellette található 10 nyomógombbal különböző funkciókat érhetünk el. A Rev-o-mate alapjában véve a Microsoft Surface Dial kiegészítőjére hasonlít, ám az extraként elhelyezett nyomógombok miatt egy szinttel feljebb helyezkedik el nála – és még az RGB LED alapú világítás sem hiányzik róla.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A BFROM11 Rev-o-mate tavaly a Kickstarteren keresett támogatókat, a kampány pedig nagyon sikeres volt, így a gyártás már beindulhatott, sőt, már a termék szállítása is megkezdődött. A Rev-o-mate USB porton keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, fedélzetén pedig némi memória is található, ami három profil beállításait tudja eltárolni. Az eszköz Windows és macOS alatt használható, szoftverek terén pedig az Adobe alkalmazásait, a GIMP-et és a ClipStudiót támogatja, de később egyéb alkalmazásokkal is kompatibilis lesz, mire általános forgalmazása megkezdődik.

A BFROM11 Rev-o-mate rövidesen kapható lesz, ára 8000 japán jen, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 20 000 forintnak felel meg, de itthon lehet más lesz a nettó ára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward