Részletek a Telltale-féle Game of Thrones-játékról

A Forrester-ház tagjait irányítjuk majd a játékban, ami első sorban a tévésorozatra épül majd.

Részletek a Telltale-féle Game of Thrones-játékról

Mivel közeleg az első epizód megjelenése, a Telltale végre elárult néhány részletet a Game of Thrones-kalandjátékról. Először is a Forrester ház tagjait alakítjuk majd, akik szépen belekeveredtek az öt nagy ház közötti csatába, de igazából a legfontosabb céljuk, hogy túléljék az egészet. A készítők szerint maga a játék az HBO-féle tévésorozatra épül, és valahol a harmadik évad végén veszi kezdetét, de persze emellett a könyvből is emel át dolgokat. A Forrester-ház például a HBO-szériában nem, de a könyvsorozatban, A Dance with Dragons részben feltűnik.

Az biztos, hogy meglátogatjuk majd Királyvárat (King's Landing) és a Falat is, meg egy csomó olyan helyszínt, ami a sorozatban eddig nem tűnt fel - ilyen a Forrester-ház otthona, Ironrath is. A Forrester-házat egyébként becsületes és nemes emberekként tartják számon, valamint ők a Glover-ház zászlóhordozói is. Ironrath maga egy hatalmas erődítmény, ami 1500 évvel ezelőtt épült, és hatalmas fák veszik körbe. Ez egyébként egyszerre jelent védelmet, valamint gazdasági előnyt is: a fából nem csak remek fegyvereket, de hajókat és épületeket is készítenek.

A játékot öt különböző nézőpontból követjük majd végig, mindegyik karakter a Forrester-ház egy tagja lesz - vagy családtag, vagy a család szolgálatában álló személy. Maguk a szereplők egyébként nem lesznek egy helyen, mind Westeroson, mind pedig Essoson belül eléggé szétszórtan helyezkednek el, így a helyszínek változatossága garantált.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward