Rengeteg új számítógépházat mutatott be a Thermaltake

Öt új számítógépházzal bővült a termékpaletta, amelyek RGB LED világítással, illetve nélküle is elérhetők, így összesen tízféle modell közül lehet választani.

Rengeteg új számítógépházat mutatott be a Thermaltake

A Thermaltake öt új számítógépházzal rukkolt elő, amelyek közül négy a Versa J sorozatot erősíti, az ötödik pedig a V családban kapott helyet. Mindannyian közepes formátumú toronyházak, amelyek kívül-belül feketében pompáznak, jól bővíthetőek és a ma oly népszerű kétkamrás dizájnt használják, a bal oldallapjuk pedig edzett üvegpanelből áll. Ennek vastagsága modellenként eltérő, az viszont közös, hogy a tápegység bővítőhelyét fedő kamra hátulján kialakítottak egy kivágást, így ha RGB LED-es világítással ellátott példányra esik a választás, az az edzett üveg oldallap felől bármikor megcsodálható.

Galéria megnyitása
RGB LED világítással ellátott változatok

Közös tulajdonság még, hogy mindegyik új számítógépház tartalmaz legalább egy darab 120 milliméteres hátlapi ventilátort, az RGB jelöléssel ellátott változatok pedig ezen felül kettő darab 120 milliméteres (J22 RGB), vagy három darab 120 milliméteres RGB LED-es előlapi légkeverőt is kaptak (J23 RGB, J24 RGB, J25 RGB és V200 RGB). Az RGB LED alapú világítást használó példányoknál az előlapi portok melletti kezelőszervvel lehet vezérelni a világítást, de ha RGB LED csatlakozóval ellátott alaplapot szerelünk be, akkor a ház világítását az alaplap világításával is szinkronizálhatjuk. Utóbbi az ASUS, az MSI, az ASRock, a Gigabyte és a BIOStar alaplapjaival egyaránt működik.

Galéria megnyitása

Az összes új számítógépház tartalmaz 3,5 és 2,5 hüvelykes bővítőhelyeket, amelyek számát a lenti táblázat részletezi. Igazi különlegesség, hogy a J22 és a J22 RGB esetében még egy 5,25 hüvelykes előlapi bővítőhelyet is kapunk, ami nem csak optikai meghajtóhoz, de akár előlapi kiegészítő panelhez is kiválóan használható – ilyen kiegészítés lehet egy HDD keret, egy memóriakártya-olvasó, illetve egy folyadékhűtő szettekhez készített tágulási tartály is.

Galéria megnyitása

Az új számítógépházak a folyadékhűtő szettek fogadására is fel vannak készítve. Mindegyikben elfér legalább 160 milliméter hosszú tápegység, legalább 310 milliméter hosszú bővítőkártya is, de pontos kapacitás terén azért vannak kisebb eltérések. Az közös, hogy 160 milliméternél magasabb processzorhűtő egyikbe sem szerelhető – ha az edzett üveg oldallapot is a helyére szeretnénk rögzíteni.

Galéria megnyitása
RGB LED világítás nélküli modellek

A Thermaltake új számítógépházai rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban, arról azonban nem ejtett szót a gyártó, hogy az egyes modellek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap