Renderképen az olcsó SGS10

Búcsút inthetünk a triplakamerának, és lesz más karcsúsítás is.

Renderképen az olcsó SGS10

Az elmúlt hetekben többször is jelentek meg olyan kiszivárgott képek, amelyek a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ okostelefonokat ábrázolták, arról viszont eddig csak hallani lehetett, hogy lesz egy olcsóbb kivitel az SGS10-ből, ami talán a Galaxy S10e nevet kaphatja. Most viszont a német WinFuture révén megjelentek az első olyan felvételek, amiken már ez a költséghatékonyabb felsőkategóriás mobil szerepel.

Mit lehet megállapítani a képekről? Nos, az első dolog, ami azonnal kiszúrható, hogy itt már búcsút kell inteni a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ esetében felbukkanó triplakamera modulnak, az olcsóbb eszköznél csak egy duálkamerával lehet számolni. Azt nem tudjuk, hogy ezek az egységek milyen lehetőséget fognak nyújtani, talán egy zoomolásra alkalmas megoldás tűnik fel a normál képalkotó mellett. Apróság, de a pulzusmérő másképpen néz ki, mint az SGS10 esetében. Az viszont szembetűnő, hogy bár itt is megmaradt a kijelzőbe integrált kamera, a káva minden irányból vastagabb, mint a csúcsmodellek párosánál. És itt egy teljesen síkfelületű megjelenítőről beszélhetünk, nincsenek hajlított peremek, melyeknek köszönhetően a drágább eszközök kecsesebbek, keskenyebbek.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A hátlapon ezúttal sem lehet látni ujjlenyomat-olvasót, amiből azonnal arra gondolhatunk, hogy a biometrikus érzékelő el lesz rejtve a megjelenítő mögé, de valójában sajnos nem erről van szó. A Samsung itt egy olyan szenzort használ, ami az okostelefon oldalára lesz elhelyezve, ahol a sík felület miatt már elég hely van. Állítólag ez a felület fogja ellátni a bekapcsológomb feladatát is. (Hasonló kialakítással találkozhattunk korábban a Galaxy A7 (2018) estében.) A hangerőszabályzók átkerültek a bal oldalra, és a Bixby elérésére alkalmas kezelőszerv pedig ezek alatt helyezkedik el a kereten. A Galaxy S10e feketében, zöldben és gyöngyház fehérben szinte biztosan bevetésre kerülhet, emellett pedig sárga és kék modellek is jöhetnek belőle a későbbiekben.

Az eddigi információk alapján a Galaxy S10e 750 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülhet majd a boltokba Európában. Az eszköz 6 GB-nyi rendszermemóriával, valamint 128 gigás kapacitású adattárolóval szolgálhat, és előre láthatólag ugyanúgy felsőkategóriás teljesítményt fog biztosítani, mint az SGS10, csak már szerényebb köntösben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap