Renderképeken a Moto Razr és csomagolása

Egészen izgalmasnak ígérkezik ez a készülék, ha tényleg így sikerül megvalósítani.

Renderképeken a Moto Razr és csomagolása

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Motorola tényleg egy olyan Razr modellel fog előrukkolni az idei évben, ami visszahozhatja a régi készülék dizájnját, miközben a legmodernebb technológiákat használja fel. A most megjelent renderek alapján a szerkezet csomagolása is meglehetősen gusztusos lesz.

A SlashLeaks által megosztott képeken ugyanaz a kialakítás figyelhető meg a fejlesztés alatt álló Razr esetében, mint a korábban megszellőztetett képeken és a Motorola nevéhez köthető szabadalmakon. Zárt állapotában ez a készülék kísértetiesen hasonlíthat majd arra az eszközre, ami V3 néven jelent meg több mint 10 évvel ezelőtt. Viszont a széthajtást kövezően minden nemű összefüggést el lehet felejteni, itt ugyanis már a készülék komplett belsejében egyetlen összefüggő kijelző látható, ami aránylag nagy képátlót biztosít a megszokottnál is magasabb képarány mellett. Bár már tényleg nagyon sok alkalommal szivárgott ki információ az új Razrről, hivatalosan továbbra sem nyert megerősítést, hogy ilyen lenne a kialakítása, de valószínűleg nagy sikernek örvendhet majd, ha tényleg így sikerül megvalósítani.

 

Galéria megnyitása

A Samsung és a Huawei eddig csak olyan dizájnokkal rukkolt elő az összehajtható megjelenítőkre építkezve, amiknél a cél a képernyő méretének a tovább növelése volt. A Motorola masinája lehetne az első, ahol a kompaktságra törekednek a tervezők, és a kijelző mérete nagyjából olyan lenne, mint a mostani okostelefonokban. Az pletykák szerint egy 6,2 hüvelyk körüli képátlóval kell számolni, ami biztosan AMOLED technológiás lesz, és kerülhet egy bemetszés a felső részére. Az alján egy kicsit vaskosabb lesz a ház, ide kerülhetnek majd a nagyobb helyet igénylő komponensek. A korábbi híresztelések alapján a mobil nem csúcskategóriás lesz, de nem érheti majd szó a teljesítményét, ugyanis a Snapdragon 710 mobilplatformra épülhet, továbbá 4 és 6 GB-nyi RAM-mal, valamint 64 és 128 GB-os adattárolóval szolgálhat. Arról is szó esett már, hogy 12 és 8 megapixeles kamerákat kaphat, az akkumulátora pedig 2730 milliamperes kapacitást biztosíthat, ami nem túl vaskos, de a különleges dizájn egészen biztos, hogy megnehezesíti a tervezők munkáját a telep elhelyezésénél. És arról is lehetett már hallani, hogy éppen ezért lesz 27 wattos gyorstöltés támogatás, ami némiképp ellensúlyozhatja a gyenge üzemidőt.

Galéria megnyitása

A napvilágot látott képeken megfigyelhető, hogy a Motorola Razr egy háromszög alakú dobozban kerülhet a boltokba. A vállalat igyekszik megadni a módját a tálalásnak is. A csomagolás ezek alapján tartalmazni fog egy szimpla USB kábelt, egy adaptert a töltéshez, egy fülhallgatót és egy átalakítót a vezetékes fül- és fejhallgatók számára; tehát a 3,5 milliméteres Jack csatlakozó meglétéről le kell majd mondani, csak egy C-típusú USB kerülhet a burkolatra.

Galéria megnyitása

Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy a Motorola Razr mikor debütálhat, de az biztosnak tűnik, hogy az Egyesült Államokban kerülhet majd először a boltokba. Egyelőre egyébként még egyetlen hajtogatható okostelefon sem kapható, mivel a Samsung kénytelen volt eltolni a Galaxy Fold múlt hétre tervezett rajtját a minőségi problémák miatt, a Mate X esetében pedig a Huawei júniusi debütálással kalkulál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap