Renderképeken a GoPro HERO7

Renderképeken a GoPro HERO7

A GoPro hamarosan bemutathatja az új generációs akciókameráit. Előre láthatólag összesen három újdonsággal kell számolni, és ezek közül most kettőről kaptunk több friss renderképet is. Az ábrákon a következő csúcsmodell, a HERO7 Black, és a közepes társa, a HERO7 Silver látható.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új képeken megfigyelhető a kamerák kijelzőjének a tartalma, és jól látható, hogy a GoPro egy friss grafikus felhasználói felület bevezetésére készül. Az új vonalvezetés egyértelműen felhasználóbarátabb, szebb és átláthatóbb a korábbinál. Árulkodó a HERO7 Black esetében, hogy a képen a 4K | 60 beállítás szerepel, szóval valószínűleg 60 FPS-sel lesz képes felvenni 4K felbontás mellett, ahogy az elődje is. A nagyító ikonból pedig arra lehet következtetni, hogy könnyen lehet majd nagyítani a felvételekbe. A HERO7 Silvernél is 4K felbontás van beállítva, szóval ezzel a kamerával is lehet majd ilyen magas részletességű mozgóképeket megörökíteni, de itt valószínűleg már csak alacsonyabb képkockaszám mellett lesz erre módja a jövendőbeli tulajdonosoknak. Van egy csigás piktogram is a HERO7 Silver kijelzőjén, ami talán a lassított módot jelképezi. Fotózásnál pedig biztosan beállítható lesz intervallum és időzítő is.

A GoPro HERO7 White modellről most nem látott napvilágot renderkép, de a korábbi demonstrációs anyag alapján ez a kamera hasonló külső jegyekkel rendelkezik majd, mint a HERO7 Silver, csak világosabb lesz a burkolata.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap