Remember Me: Sztori részletek és koncepciós rajzok

Kaptunk egy új trailert tele régi jelenetekkel, néhány részletet a sztoriból és 4 db koncepciós rajzot.

Remember Me: Sztori részletek és koncepciós rajzok

A Dontnod kiadott egy újabb rövidke sztori előzetest, amiből sok jelenet már benne volt korábbi videókban is, de azért elcsíphetünk néhány új képkockát. Az új koncepciós rajzok talán kicsit több újdonságtartalommal bírnak.

A Remember Me Új-Párizsban játszódik 2084-ben. Ebben a világban a Sensen nevű implantátumnak köszönhetően az emberek rögzíthetnek mindent, amit látnak, hallanak vagy éreznek. Ezzel egy új gazdasági üzletág született, az emlékkereskedelem. Megoszthatjátok vagy eladhatjátok saját emlékeiteket, ami a felszínen jól hangzik, de sötét oldala is van a dolognak.

Az egész üzlet felett egyetlen cég áll, a Memorize, ők felügyelik a memória adatbázist (képzeljétek el azt, hogy az okostelefonotok vagy a közösségi média közvetlenül az agyatokba csatlakozik). Természetesen nem minden új-párizsi lakosnak tetszik, hogy a cég ekkora hatalomra tett szert, ezért alakult egy (lehet, hogy több is van) olyan szervezet, ami az óriáscég megbuktatását tűzte ki célul. Ez az Erorrists, Nilin, a főszereplőnk pedig a legerősebb tagjuk.

A fejlesztők elindítottak egy nagyon érdekes interaktív naplót is a játék hivatalos honlapján. Ez a Memorize alapítójának, Antoine Cartier-Wellsnek a történetét meséli el, 2013-tól egészen 2084-ig, amikor a játék elindul. Az ő szemein keresztül tanúja lehetünk a világ átalakulásának és az ő cége felemelkedésének. A naplót a www.remembermegame.com/journal linken éritek el. (@PS Blog)

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward