Remek traileren a Star Wars: The Old Republic új DLC-je

A Knights of the Eternal Throne december 2-án érkezik.

Remek traileren a Star Wars: The Old Republic új DLC-je

A Star Wars: The Old Republic következő DLC-je, a Knights of the Eternal Throne folytatja az Outlander (azaz mi), valamint Valkorion és családja történetét. A morális középpontban az áll majd, mennyire képes megrontani az embert az, ha hozzáfér az Erőhöz, annak is főleg a sötétebb oldalához. Nem véletlen hát, hogy a kedvcsináló videó is erre fókuszál.

Ahogy a játék oldalán lévő közlemény írja, a galaxis feletti uralom óriási hatalomhoz és befolyáshoz nyit utat a Galactic Command segítségével. Egyedül vagy barátainkkal vívjuk majd harcainkat az Erő sötét vagy világos oldalának segítségével, döntéseink alapján. Alkalmanként gyors összecsapások robbanhatnak ki (ezeket Uprisings néven foglalják össze), melyek figyelemre méltó jutalmakat adhatnak. Az egyes harci helyzeteket háromszintű skálán állíthatjuk a nehézség terén, így mindenki megtalálhatja majd az igényeinek megfelelő mértékű kihívást.

A Knights of the Eternal Throne december 2-án jelenik meg, az előfizetők számára ingyenes lesz. Ha október 25-től november 27-ig él az előfizetésünk, a korai hozzáférés keretében már november 29-én folytathatjuk a kalandot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward