Rekord mennyiségű újdonsággal készül az Acer

Rekord mennyiségű újdonsággal készül az Acer

Az Acer egy érdekes értesítőt küldött ki a partnerek számára, amelyből kiderül, mikor kerül megrendezésre a következő next@acer esemény, amelynek legutóbbi felvonására Berlinben, a 2019-es IFA idején került sor, méghozzá 2019. szeptember 4-én. Akkoriban igazi termékdömpinggel kedveskedett a vállalat a vásárlóknak, a frissen bejelentett termékekről pedig természetesen be is számoltunk.

Mivel azóta sok minden változott, a COVID-19 teljesen átformálta a mindennapjainkat, így a vállalatok arra kényszerültek, hogy a szociális távolságtartás jegyében, a partnerek és a munkatársak egészségét szem előtt tartva a szokásos fizikai helyszíneken megtartott nagyszabású előadásokat, amelyeken rengetegen jelenhettek meg, online előadásokra cseréljék. Az online előadásoknak köszönhetően nincs szükség utazásra, nem kell sok embernek egy légtérben összezsúfolódnia, így a Sars-CoV-2 vírus terjedésének esélyeit is jelentősen csökkenteni lehet.

Galéria megnyitása
A 2019-es next@acer rendezvény alapján ezúttal is sok újdonságra számíthatunk

Éppen ezért az Acer illetékesei is úgy döntöttek, a soron következő next@acer rendezvényt élő közvetítés formájában teszik elérhetővé a partnerek számára. Lényegében ez lesz az Acer első digitális sajtókonferenciája, ami igazán nagyszabású lesz, hiszen ennek keretén belül megint igazi terméklavinára lehet számítani, ugyanis rekord mennyiségű termék bejelentéséről tettek említést. Azt a meghívóban sajnos nem árulták el, pontosan milyen újdonságokkal készülnek, de ez aligha meglepő.

Az esemény 2020. június 23-án kerül megrendezésre, méghozzá berlini idő szerint délután három órakor. Ez azt jelenti, hogy hazánkban is ekkor indul a közvetítés, amit az acer.hu weboldalon, valamint az Acer közösségi oldalain is lehet majd követni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap