Redmi Note: Túl a 100 millión

Redmi Note: Túl a 100 millión

A Redmi almárkaként elképesztően sikeres, és látszólag megállíthatatlanul növekedik. Ezúttal egy olyan mérföldökhöz érkezett el az egyik szériája, amit a Xiaomi kiemelkedő örömmel jelentett be. Már több mint 100 millió Redmi Note felhasználó van globálisan, persze a széria története nem idén indult.

Az első Redmi Note okostelefon még 2014-ben mutatkozott be, és bár nagyon sokat változtak a különböző kiadásokkal az eszközök, egy dolog mindegyikben közös, ez pedig a relatíve nagy megjelenítő. A Redmi Note sorozat első tagja már 5,5 colos volt, az új Redmi Note 8 Pro modell pedig egy 6,53 hüvelykes monstrumot foglal keretbe. Ahogy jöttek az újabbnál újabb Redmi Note-ok, szinte mindig népszerűbbek lettek a masinák az elődjüknél. Éppen ezért a Xiaomi nagy reményeket fűz a közelmúltban kereskedelmi forgalomba került Redmi Note 8-hoz.

Galéria megnyitása

A mostani 100 milliós eredményt részletekbe menően nem kommentálta a Xiaomi, így azt nem lehet tudni, hogy ebbe tényleg az összes eddig megjelent Redmi Note-ot belekalkulálta-e, vagy sem. Ami szinte biztosan kijelenthető, hogy a Redmi Note 7 generáció járulhatott hozzá a legnagyobb mértékben ehhez a rekordhoz. Az év elején elindított család mostanra több mint 20 millió példányban kelt el.

A Xiaominak nagyon jót tett az, hogy saját útjára engedte a Redmit, mert azóta tényleg a korábbiaknál is összeszedettebb készülékek jönnek a Redmi márkajelzéssel, és a kiemelkedő ár-érték arány jóformán minden esetben biztosított. Nem igazán tud mellényúlni a vásárló, ha a pénztárcájához izgazódó Redmi mellett teszi le a voksát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap