Red Faction: Van humora a készítőknek!

A Volition április elsejei tréfája nem volt akkora durranás egészen addig még valóban meg nem valósították!! A strucckalapács nagy, tollas és üt! ...

Red Faction: Van humora a készítőknek!

A Volition április elsejei tréfája nem volt akkora durranás egészen addig még valóban meg nem valósították!! A strucckalapács nagy, tollas és üt!

A készítőket eddig csak a fellengzős nyilatkozataikról ismerhettük meg, viszont most megmutatták, hogy van humorérzékük is. Eredetileg nem volt tervben, hogy beleteszik a játékba a szerencsétlen szárnyast, de miután elkövették azt a hibát, hogy néhány alfa előtti screenshotot hagytak kiszivárogni, gondolták inkább rákontráznak a hülyeségre.

A strucckalapács multiplayer játékkal lesz majd kilockolható. Hamarosan több kézifegyverről is lerántják a leplet, amelyeket hasonlóképp lehet majd megszerezni, illetve további játékmódokról és változtatásokról is érkeznek még infók a multiplayer béta befejeztéig.

"A Red Faction neve mindig is a pusztítás szinonimája volt. Úgy éreztük, hogy a széria folytatásához valami kis extrával is elő kell rukkolnunk. Nézzük csak mit is értünk el: A játékunk valós fizikán alapuló rombolást és pusztítást hozott, plusz megvan a lehetőség benne, hogy megöljünk valakit egy nagyon nagy madárral. Gondolkodjatok el ezen."

                         

A játék június 12-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward