Red Alert 3: Uprising

Az Electronic Arts lehúzta a leplet a Command&Conquer: Red Alert 3 új kiegészítőjéről, az Uprising-ról, ami egy standalone PC exkluzív add-on lesz. Várhatóan márciustól lesz majd letölthető (csak digitálisan lesz kapható).

Red Alert 3: Uprising

Az Electronic Arts lehúzta a leplet a Command&Conquer: Red Alert 3 új kiegészítőjéről, az Uprising-ról, ami egy standalone PC exkluzív kiegészítő lesz. Várhatóan márciustól lesz majd letölthető (csak digitálisan lesz kapható).

A Red Alert 3 eseményeit követően, ez az új tartalom 4 új mini kampányt hoz majd be, egyet-egyet minden frakciónak és egy bónusz kampányt, amely Yuriko-ról fog szólni, az Empire of the Rising Sun kommandósáról.

Bejön még egy új mód is, a Commander's Challenge, ahol 9 másik commander ellen harcolhatunk különböző területekről (ezek nehézségi szintje skálázódik). 50 különböző challenge lesz speciális szabályokkal és feltételekkel. Természetesen számíthatunk néhány új egységre is.

A vezető producer Amer Ajami ezen kívül még több bejátszást ígért nekünk a játékba, melyekben továbbra is olyan Hollywoodi szépségeket láthatunk majd, mint Gemma Atkinson és Ivana Milicevic. (Több szereplőt még nem erősítettek meg.)

A kiegészítőről egyelőre csak egyetlen egy screenshotot kaptunk, várhatóan rövid időn belül érkezik majd több is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward