Rainbow Six Siege javítás és egy újabb Halloween esemény

A Rainbow Six Siege szerverek a cikk írásának pillanatában sincsenek a helyzet magaslatán, a meccskereső, hol működik, hol nem, egy viszont biztos, hogy már kikerültek legújabb javítások és egyensúly változások.

Rainbow Six Siege javítás és egy újabb Halloween esemény

Glazt kicsit erősítették, a fegyverének tűzgyorsaságát növelték 285-ről 380-ra, Twitch F2 tárát 30-ról 25-re csökkentették, Warden pedig kapott egy nagyon jó kis frissítést, 3-as páncélról kettesre változtatták és ezzel együtt 1-es sebességről 2-esre növelték. Kicsit tehát több mobilitást kapnak a Warden játékosok, akikből amúgy nem sok van.

Befoltoztak egy hackelési lehetőséget, amikor valaki egy csaló program segítségével meg tudta változtatni az ellenségeinek az operátorait. Hibana XKairosai nem robbantják már fel egymást és a védők már nem tudnak barikádot emelni Goyo pajzsára. Ezen kívül még apróbb javítások történtek, a teljes lista itt olvasható. A Y4S3.3 frissítésben a Casual pályák rotációja megváltozott. Kivették a Skyscrapert, Herefordot, Fortresst, Chaletet, és berakták a House-t, Plane-t, Favelát és a Towert. 

Nem fért már bele a mostani frissítésbe, de hamarosan kap Jackal egy képesség újradolgozást, aminek segítségével a lábnyomokat másmilyen módon fogja tudni leolvasni, mint eddig. Minél frissebb lesz a nyom, annál több „pinget” tud majd rárakni az ellenfeleire. Ha csupán 15 másodperccel ezelőtt jártak Jackal körül, akkor 4+1 pinget fog tudni jelezni, 16-30 másodperc között már csak 3+1-et, 31 és 60 sec között 2+1-et és végül 61-90 másodpercig bezárólag 1+1 jelölést.

Galéria megnyitása

A lábnyomok a frissesség szerint egy színnel és egy kerettel lesznek megjelölve, a keret pedig a színtévesztőknek lesz segítség, hiszen a régebbi nyomok egyre ritkuló szaggatott vonalakkal lesznek jelölve, míg az újak teljes körrel.

Jelenleg amúgy a játékban Jackal a legtöbbet bannolt operátor, így a Ubisoft célja az, hogy ez egy kicsit megváltozzon és több meccsben találkozhassunk vele a jövőben. A módosított Jackal jelenleg a teszt szervereken próbálható ki és ha minden a terv szerint halad, akkor a következő szezon kezdetére bekerül az új rendszer a játékba.

Végére pedig jöjjön a szokásos Halloween hírünk az oldalon. Xbox One-on a „Halloween Happenings” event alatt feltűnt a Doktor’s Curse esemény. Október 23-tól elvileg már játszható is lesz, a skinek egyébként már hónapokkal korábban kiszivárogtak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap