Rég várt újítással jöhet a következő AirPods

Rég várt újítással jöhet a következő AirPods

Az Apple nagyon sokáig nem frissítette az AirPods fülhallgatót, de márciusban megérkezett a második generáció, ez viszont nem hozott túl nagy előrelépést. A második AirPods esetében az kapta a legnagyobb figyelmet, hogy már elérhetővé vált vezeték nélküli töltést támogató tokkal is, ezt viszont utólag meg lehet vásárolni a korábbi kiegészítőhöz is.

A napokban azonban Ming-Chi Kuo már arról beszélt, hogy úton van kettő újabb AirPods is, és ezek az idei utolsó negyedévben, vagy 2020 első negyedévében futhatnak be. Kuo információi alapján az Apple elő fog rukkolni egy olyan AirPods modellel, ami ugyanannyiba kerül majd, mint a mostani, tehát 200 és/vagy 160 dollárt kóstálhat. Ez azonban megint csak egy ráncfelvarrásnak ígérkezik, a dizájn nem fog változni, csak kisebb módosítások lehetnek a színfalak mögött. Viszont az elemző arra is kitért, hogy jönni fog egy jelentősen átdolgozott termék, aminél az sem kizárt, hogy egészen más irányba megy el az Apple, mint, amit az eddigi AirPods fülhallgatóknál láthattunk. Ebben az esetben viszont már arról tesz említést Ming-Chi Kuo, hogy az aktuálisnál magasabb árazást kell kilátásba helyezni.

Galéria megnyitása

Arról nem esett szó, hogy pontosan milyen változtatásokat eszközölhet majd az Apple, de néhány szaklap azonnal párhuzamot vont a korábbi pletykákkal. Ezek alapján nem kizárt, hogy a drágább új AirPods esetében már a mostaninál magasabb szintű lesz a vízállóság, azt talán már úszáshoz, vízi sportokhoz is lehet majd hordani probléma nélkül. És, ami ennél is érdekesebb, hogy végre megoldott lehet a kiemelkedő minőségű zajcsökkentő eljárás, mellyel a mostaninál sokkal jobb élményt lehetne elérni olyankor, amikor egy forgalmas városban, tömegközlekedésben használja a kiegészítőt a jövendőbeli tulajdonosa.

Az Apple általában kiemelkedően magas profittal értékesíti az eszközeit, és ilyen gyors fejlesztések talán indokolatlannak tűnhetnek, de egyébként minden jel szerint kifizetődő lehet az AirPods „gondozása”. Nagyon gyorsan növekedik ennek a kiegészítőnek a piaca, a legfrissebb hírek szerint idén több mint 90 százalékkal növekedhet az AirPods iránti kereslet a 2018-os eredményhez képest. A teljes forgalma ennek a szerkezetnek elérheti a 40-52 milliós példányszámot is különböző elemzői becslések szerint – 2020-ra pedig akár a 75-85 millió darabos eredmény is meg lehet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap