PS3-ra jön a Gran Turismo 6?

PS3 vagy PS3 és PS4?

PS3-ra jön a Gran Turismo 6?

A Gran Turismo 6-ot már 2010 óta fejlesztik, sokan úgy sejtették, hogy már PS4-es játék lesz, mígnem a Sony egyik vezetője, Michael Denny egy interjú során elárulta, hogy a játék még az idén fog megjelenni PS3-ra. Ez persze nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a következő generációs PlayStationre is kijöjjön, végül is logikus lenne, ha mindkét platformra kiadnák.

A GT 6 egyébként már két forgalmazó honlapján is felbukkant, az amerikai óriáscég, a Newegg és a skandináv CDON is listázta, ez utóbbi platformként a PS3-at és PS4-et egyaránt megjelölte, bár a PS4-es azóta eltűnt a honlapjukról. A Neweggnél 2013 november 28 volt megjelölve megjelenési dátumként, árként pedig 59.99 dollár volt feltüntetve.

Más jelek is utalnak arra, hogy lesz PS4-es verzió is: egy olasz autógyártó cég, az LM Gianetti Facebookos oldalán megjelent egy kép, amelyen egy versenyautóról készítenek páran fotókat, az album, amelyben a képek szerepeltek a "SCANSIONE PER GRAN TURISMO PS4", azaz szkennelés a Gran Turismo PS4-hez címet viselte. A képaláírást később szkennelésre változtatták, most úgy tűnik már nem elérhető.

A játékot pár hét múlva hivatalosan is bejelentik, akkor már többet fogunk tudni, de addig maradnak a pletykák, kiszivárgott információk és találgatások.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward