PS3 exkluzív Mafia II tartalmak

A 2K Games bejelentette, hogy az első DLC (letölthető tartalom) pakk a Mafia II-höz PlayStation 3 exkluzivitást fog élvezni. Akik első kézből szerzik be a játékot, kapnak majd egy kupont, amivel letölthetik a 'The Betrayal of Jimmy'-t ingyenesen.

PS3 exkluzív Mafia II tartalmak

A 2K Games bejelentette, hogy az első DLC (letölthető tartalom) pakk a Mafia II-höz PlayStation 3 exkluzivitást fog élvezni. Akik első kézből szerzik be a játékot, kapnak majd egy kupont, amivel letölthetik a 'The Betrayal of Jimmy'-t ingyenesen. Amennyiben használt játékot vesztek, 10 dollárért vagy 6 fontért juthattok hozzá, attól függően, hogy melyik külföldi PSN-en garázdálkodtok. A 2K tehát köszöni elégedett az EA 'Project Ten Dollar'-ja által kitaposott úttal.

A második DLC pakk címe Jimmy's Vendetta lesz, ez már mindhárom platformon tiszteletét teszi (PC, PS3, Xbox 360).

A Betrayalban Jimmy szemén keresztül láthatjuk a gengsztereket. Ő az a fickó, akit akkor hívnak a maffiózók, ha valami 'nehéz' munka van. Barátunk nem is marad soká feladat nélkül, tucatnyi misszión keresztül kell majd különböző módokon felforgatni a várost és általános káoszt kiváltani. A küldetésekben elért pontszámaitok automatikusan felkerülnek a listákra.

A második DLC-ben Jimmynek mások szemetét kell eltakarítania. Ennek a pakknak még egyelőre nem ismert az ára. A Mafia II augusztus 27-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward