Project Spark - részletes bemutató a játékmenetről

Hogyan építsünk saját világot, saját kalandokkal?

Project Spark - részletes bemutató a játékmenetről

A Project Spark fejlesztője, a Team Dakota részletes bemutatót tartott a készülőben lévő új Xboxos világépítő játékáról, melynek eszközei segítségével és kis kreativitással egész játékokat hozhatunk létre. Állítólag az egyik fejlesztő poénból elkészítette az X-Wing vs TIE Fightert, és ehhez kizárólag a Project Spark sokoldalú eszközkészletét használta: az X-Wingen minden úgy működött, ahogy kell. Egy másik fejlesztő a Force Unleashedet alkotta újra, mert kíváncsi volt, hogy meg lehet-e valósítani. Egy harmadik csapattag egy hosszú, 40 perces eposzi küldetéssorozatot készített, amely a 90-es évek Final Fantasy játékaiban találhatókra hajazott.

Úgy tűnik a játék nyújtotta lehetőségek végtelenek, csak képzeletünk szab nekik határt. Az 50 perces bemutatóban a pályaszerkesztővel és MI-alakítására szolgáló eszközökkel ismerkedhetünk meg. A fejlesztők először egy fantasy környezetet hoznak létre, sziklákkal vízeséssel, dzsungellel, ahonnan nem hiányozhatnak az ellenfelek sem, akik jelen esetben robbanó goblinok.

A Project Spark az Xbox One megjelenésével párhuzamosan fog kijönni. A fejlesztők dolgoznak az Xbox 360 verziói is. A bemutatóban a PC-s verziót láthatjuk, amely Windows 8-on fut, a fejlesztők Xbox kontrollerrel irányítják.

Watch live video from project_spark on TwitchTV

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward