Problémák vannak a Galaxy S10 szériával

Problémák vannak a Galaxy S10 szériával

A Samsung aktuális csúcsmodelljeivel meggyűlik a baja néhány felhasználónak. Azt egyelőre nem lehet hivatalosan tudni, hogy mi a hiba forrása, de a jelerősséggel vannak gondok, és több szolgáltatóhoz is érkeztek bejelentések. És ezúttal nem igazán segít az sem, ha másként tartja az okostelefont a tulajdonosa.

A Galaxy S10 modellek már lassan egy hónapja megvásárolható, és kezdetben a jelek szerint nem voltak gondjaik a vétellel, de az elmúlt héttől kezdődően megszaporodtak a negatív tapasztalatok. Több felhasználó is kapcsolódási problémákra, térerővel kapcsolatos gondokra lett figyelmes. Jellemzően az Egyesült Államokból lehet panaszos hangokat hallani, ott viszont az AT&T, a T-Mobile és a Sprint ügyfelei között is vannak olyanok, akiknek vételi problémái akadtak. A legtöbb esetben a Sprint az érintett egyébként, ott a mostani ismereteink szerint kiugróan nagy a hibák aránya.

Galéria megnyitása

Az Android Police kipróbálta, hogy mennyit változik a Galaxy S10+ térereje a különböző fogásoktól, és bár tapasztalható ingadozás a jelerősségben, valószínűleg nem az antennák hibája állhat a háttérben. A szaklap rámutatott arra, hogy egy tok is tud árnyékolni, ugyanis egy mérésben 13 dBm-es jelerő-vesztést mutatott ki pusztán annyival, hogy tokba lett helyezve a mobil. Állítólag a Sprint esetében átmeneti megoldás jelent a kapcsolati hibára, ha Band 25 és a Band 41 4G LTE frekvenciatartományokat letiltja. Ez a szolgáltató már jelezte is, hogy tisztában van a problémával, és dolgozik azon, hogy egy átfogó szoftverfrissítéssel orvosolja a dolgot. A Samsung viszont egyelőre nem reagált az ügyre, de talán már vizsgálják, hogy mi áll az ügy hátterében.

Galéria megnyitása
Az Android Police ekkora különbséget mért a térerőben tokkal és anélkül

A Galaxy S10 termékcsalád többféle hardverrel szerelve került a boltokba, az Egyesült Államokban olyan készülékek vannak jellemzően, amelyek a Qualcomm Snapdragon 855 rendszerchipet vonultatják fel, Európában, és így hazánkban is, viszont már a Samsung Exynos 9820 lapkának otthont adó eszközökről beszélhetünk. Talán ennek köszönhető az, hogy Európában jelen állás szerint nem lehet találkozni az újdonságok kellemetlen problémájával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap