Prey 2: Megerősítették, hogy fut a projekt

A legfrissebb információk szerint a Bethesda mégsem kukázta a Prey 2-t, a korábbi híresztelésekkel ellentétben. 

Prey 2: Megerősítették, hogy fut a projekt

A legfrissebb információk szerint a Bethesda mégsem kukázta a Prey 2-t, ahogy azt már korábban megírtuk. A félreértést Pete Hines, az európai marketing fejes azzal magyarázta (@Twitter), hogy hibásan fordítottak egy vele készült interjút. A szóban forgó cikkért az IGN NL a felelős, akik készítettek vele egy interjút angolul, amit ők lefordítottak hollandra, aztán a BeefJack vissza angolra.

Ebben röviden az állt, hogy Prey 2 akkori állapota nem tett eleget az elvárásaiknak, azért kiálltak a projekt mögül. Az interjú későbbi részeiben arra is kitértek, hogy a licenc a Bethesdáé, ami azt jelenti, hogy a Human Head más kiadónál sem tudná befejezni/kiadatni a játékot, hacsak nem húznak fel a meglévő programjukra egy új IP-t és hozzák ki más címen (mint a True Crimes->Sleeping Dogs).

A Prey 2 el is tűnt a Bethesda marketing cuccai közül a hónap elején, így azóta csak pletykák voltak róla. Az utolsó hivatalos információ azt volt, hogy 2013-ra csúsztatták, de mégis mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy fesztüllségek vannak a fejlesztő Human Head és a Bethesda között és a projektet lelőtték. A Human Head jelenleg futó ismert projektje a Rune folytatása... 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward