Prémiumszolgáltatás indul az Outlook.com-on

Egyedi e-mail címet regisztrálhatunk, megszabadulhatunk a reklámoktól és saját domainünket is használhatjuk.

Prémiumszolgáltatás indul az Outlook.com-on

A Microsoft április óta dolgozik az Outlook.com prémiumszolgáltatásának bevezetésén, amely némi éves díj ellenében számos extra szolgáltatást nyújt a felhasználóknak, ráadásul az első éves előfizetési díj idén december 31-ig kedvezményt élvez.

Az új szolgáltatás normál áron évi 50 dollárért érhető el, az előfizetők pedig cserébe reklámoktól mentes, hatékonyan használható felhasználói kezelőfelületet kapnak, plusz személyre szabott e-mail címet is regisztrálhatnak maguknak. Utóbbinak köszönhetően az e-mail címnek nem kell kötelezően az @outlook.com végződést sem felvennie, ami sokak számára lehet vonzó.

Az új szolgáltatás egyelőre a premium.outlook.com weboldalon érhető el, méghozzá bemutató jelleggel, azaz nincs kizárva, hogy a szolgáltatás egyes elemein az elkövetkező hetek és hónapok folyamán változtatni fognak a felhasználói visszajelzések és az éles üzemben szerzett tapasztalatok alapján. A szolgáltatás használatához a Microsoft fiókba való bejelentkezést követően a „Get Started” opciót kell választani, amely végig vezet az összes fontosabb beállításon, így egyebek mellett egyedi domain használatára is lehetőséget ad. Ez a domain lehet egy, már regisztrált, jelenleg is a tulajdonunkban lévő domain, viszont azt a regisztráció során igazolni kell, hogy tényleg van közünk a regisztrálni kívánt domain névhez. A folyamat egyszerű és gyors, így nem okozhat problémát a regisztráció, megfelelő hozzáférési jogosultságok birtokában pedig a „hitelesítés” folyamatát sem lesz nehéz letudni. Persze abszolút nem kötelező egyedi domaint választani, ez csak egy lehetőség.

A Premium Outlook.com szolgáltatás 19,95 dolláros akciós éves előfizetési díjért vehető igénybe, de az akció csak december 31-ig él és csak az első évre vonatkozik, utána 49,95 dollárra ugrik az éves díj. Extraként van egy olyan opció is, amelynek keretén belül maximum 5 felhasználó számára lehet létrehozni egyedi e-mail címeket, ami családok és kisebb üzleti közösségek esetén egyaránt jól jöhet. Utóbbi szolgáltatás az első évben ingyenesen vehető igénybe azaz a 19,95 dolláros akciós előfizetési díjon felül nem kérnek érte plusz összeget, később azonban 10 dolláros felár lesz érvényes rá.

A Microsoft új szolgáltatása jelenleg, a tesztüzem alatt csak az Amerikai Egyesült Államokban élő felhasználók számára érhető el, később viszont egyéb térségekben is elérhetővé válhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward