Prémium vezeték nélküli fejhallgató jelent meg a Huawei palettáján

A FreeBuds Studio nyolc mikrofonnal, kiváló hangszórókkal és időtálló felépítéssel rendelkezik minimalista kivitelben.

Prémium vezeték nélküli fejhallgató jelent meg a Huawei palettáján

A Huawei több fülhallgatóval is szolgál már a felhasználók számára, most pedig egy teljesen új fejhallgató bukkant fel a kínálatában, ami minden körülmények között első osztályú élményben fogja részesíteni a tulajdonosokat. Legalábbis a vállalat ezt állítja, és a látottak alapján tényleg mindent megtett azért a cég, hogy maradandót alkosson.

A Huawei FreeBuds Studio esetében a vállalat azt emelte ki elsődlegesen, hogy egy hihetetlenül fejlett hangszűrő technológiát használ. Összesen nyolc mikrofon lett elhelyezve a fejhallgató több pontján, és ezek kiemelkedő hatékonysággal számolják majd fel a környezeti zajokat hibrid eljárást használva. A magas és a középső tartományban keletkezett zajokat tudja a legjobban megszüntetni a FreeBuds Studio. Van áteresztő módja is, ha éppen arra lenne szükség, ez két opcióban adott: beengedheti csak a beszédhangokat, és minden hangot is átereszthet.

Galéria megnyitása

Az intelligens zajszűrő magától el tudja majd azt dönteni, hogy éppen milyen intenzitással kell üzemelnie. Alapvetően 3 zajszűrési szint van, a legagresszívabb az ultra mód, amikor utazás közben minden zajt eltüntet a rendszer, van az általános mód, ami az olyan zajokat tünteti el, amik például várókban, éttermekben jellemzőek, és van a csendes mód, ahol például a klímák, gépek zúgását szűri ki. A FreeBuds Studio chipje másodpercenként 200 alkalommal vesz zajmintákat.

Galéria megnyitása

A hívások alkalmával elképesztően tiszta hangot lesz képes produkálni a FreeBuds Studio, ugyanis ilyenkor is 6 mikrofon dolgozik a zajok kiszűrésén, kettő mikrofon pedig sztereóban tudja rögzíteni és továbbítani a felhasználó beszédét. A szélzajt is felszámolja a fejhallgató, és a mikrofonokat kihasználva hangutasítások továbbítására is lehet használni, amikor éppen arra van szükség.

40 milliméteres hangszórót használ a Huawei, ami négyréteges felépítéssel rendelkezik, és elvileg professzionális szintű akusztikával tud szolgálni. Brutálisan széles hangsávot tud lefedni a készülék, 4 Hz-ig le tud menni és 48 kHz-ig nem veszíti el a fonalat. Viszont itt is elmondjuk, amit már többször kiemeltünk, hogy a puszta számokból sosem lehet azt megmondani, hogy milyen lesz a hangminőség, szóval kíváncsian várjuk az első teszteket.

Galéria megnyitása

A FreeBuds Studio egy olyan hardveres alapot kapott, ami képes arra, hogy alacsonyabb torzítás mellett szolgáltassa a muzsikát. Bluetooth modullal lett ellátva a fejhallgató, és támogatja a L2HC kódolást, amit kihasználva ideális körülmények között 960 Kbps-os minőségben játszható át a zene. A kapcsolattartás mindig nagyon stabil lesz, ügyel majd arra a rendszer, hogy olyan érzése legyen az embernek, mintha csak kábeles fejhallgatót viselne. Dupla antennás dizájn fedezhető fel a burkolat alatt a stabilitás érdekében.

Galéria megnyitása

Nemcsak zenehallgatásnál hanem filmeknél és játékoknál is jó társnak ígérkezik a FreeBuds Studio, ugyanis rendelkezik alacsony késleltetésre optimalizált móddal. Lehetőséget nyújt arra is a készülék, hogy kettő különböző forráshoz csatlakozzanak vele, így például notebookhoz és mobilhoz. Támogatott a Fast Pair és az automatikus keresési funkció is, ezáltal nagyon egyszerűen társítható lesz megfelelő okostelefonokhoz, elég lesz például egy érintés, vagy akár annyira sem lesz szükség.

Érintésekkel lehet vezérelni a fejhallgatót használat közben, nem kell elővenni az okostelefont az átlagos műveletekhez. A szenzorok révén azt is tudja érzékelni a szerkezet, hogy éppen viselik-e, és amikor nincs fülön, automatikusan el tud hallgatni megállítva a lejátszást.

Galéria megnyitása

Könnyed és komfortos anyagokból épül fel az egész FreeBuds Studio, miközben nagyon letisztult a dizájnja. A párnázása rendkívül puhára lett tervezve, így tökéletesen felveszi majd a fejformát. A fülkagylók 7 milliméter vastag rozsdamentes acél karokon foglalnak helyet. Fekete és arany színű is lehet a fejhallgató.

Egyetlen dolog van, amiben a FreeBuds Studio nem olyan kiemelkedő, ez pedig az üzemidő. A 260 grammos fejhallgatóban csak egy 410 milliamperórás akkumulátor található, amiről az ANC bekapcsolása mellett csak 20 órán keresztül lehet használni, anélkül pedig 24 órát bír. Persze így is elég lesz 2-3 naponta tölteni még tartósabb használat mellett is, de a fejhallgatók körében a 30-40 óra számít átlagosnak. Viszont lehet használni vezetékes módban C-típusú USB-n keresztül, ha lemerülne, és 10 perc alatt 5 órányi használatra elegendő energiát tud magához venni, hiszen van gyorstöltés.

A Huawei FreeBuds Studiónak nemcsak a felépítése, hanem az árazása is érzékelteti majd a vásárlókkal, hogy ez bizony egy prémium megoldás. Ezért a készülékért 300 eurót kell leszurkolni

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap