Shop menü

PIZZÁSDOBOZNYI CSOMAGOLÁSBAN, LAPRA SZERELVE ÉRKEZIK AZ IN WIN ÚJ, HAJTOGATÓS SZÁMÍTÓGÉPHÁZA

A POC sorozat tagjainak oldallapjait a megfelelő pozícióba kell hajtani, valamint némi szerelési munkára is szükség lesz.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Pizzásdoboznyi csomagolásban, lapra szerelve érkezik az In Win új, hajtogatós számítógépháza

Az In Win legújabb számítógépház sorozata, amelynek tagjai a POC nevet viselik, rendhagyó kivitelben és meglehetősen kompakt csomagolásban kerülnek forgalomba, hála annak a ténynek, hogy nem összeszerelve, hanem lapraszerelve érkeznek, vagyis a leendő tulajdonos maga építheti meg a teljes konfigurációt, beleértve a számítógépházat is.

Galéria megnyitása

A fekete-kék és a zöld-sárga színvilággal érkező újdonságok mellé egy webböngészőből elérhető összeszerelési útmutatót mellékel a gyártó, így a tobozban található lapok, csavarok, illetve szerszámok segítségével viszonylag egyszerűen összerakható a végső számítógépház. Az útmutató mobilalkalmazás formájában is elérhető, így az Android és az iOS alapú mobileszközök segítségével pontosan és eredményesen végső formájára hajtogatható a ház.

Galéria megnyitása

A POC sorozatú Mini-ITX számítógépház egy 449 milliméter hosszú, 418 milliméter széles és 45 milliméter magas dobozban érkezik, ami az összes komponenssel együtt 5,2 kilogrammot nyom a mérlegen. Maga a számítógépház 256 milliméter hosszú, 278 milliméter széles és 423 milliméter magas, belseje viszont kellően tágas.

Galéria megnyitása

A mellékelt PCI Express 4.0-s Riser kábel segítségével akár 3,5 slot magas videokártya is beszerelhető a termékbe, a bővítőkártya maximális hossza 346 milliméter lehet. Processzorhűtőből akár 142 milliméter magas is elfér, míg az ATX tápegység maximum 160 milliméter hosszú lehet. PCI Express slotokból egyébként hármat kapunk.

Galéria megnyitása

Az újdonság belsejében többféle adattároló is helyet kaphat, egyrészt az alaplapi M.2-es bővítőhelyekkel, másrészt a 2,5 hüvelykes bővítőhellyel is számolhatunk. Az előlapi portok között a szokásos HD Audio kombó csatlakozó mellett, ami a headseteket is fogadja, kapunk két darab USB 3.2 Gen1 Type-A, illetve egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C portot is. A 4 kilogrammos ház szellőzéséről egy hátlapi ventilátorral gondoskodhatunk, ami 120 milliméteres átmérővel rendelkezik és a csomag részét képezi.

Az In Win POC számítógépházai egyelőre még csak a gyártó hivatalos webshopjában bukkantak fel, áruk egységesen 95 dollár.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére