PES 2014 screenshotok

A Konami nem kozmetikáz, valódi screenshotokat mutat, nem marketinges álmokat.

PES 2014 screenshotok

A PES 2014, amely alatt a Kojima Productions Fox motorja dübörög, idén fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PSP-re és Xbox 360-ra. A következő generációs konzolos megjelenésekről egyelőre nem lehet tudni és a Wii U, PS Vita és Nintendo 3DS platformok sem kerültek említésre.

A Konami három in-game screenshotot mutatott be, melyek a jelenlegi platformokon készültek. Kei Masuda, a PES Productions kreatív producere elmondta, hogy a képek valóban a játékban készültek, amelynek jelenleg kb. 70 százaléka van kész. Masuda kiemelte, hogy szeretnék, ha a rajongók arról a tényleges termékről kapnának képet, amellyel játszani fognak (legtöbbjük a mostani konzolokon), nem pedig valami marketinges álmot. "Az új motorunkat és rendszereinket a jelenlegi platformoknak szenteltük, amelyek továbbra is dominánsak lesznek a piacon, de ezek a rendszerek teljesen felskálázhatóak a jövőbeli platformokhoz."

A kiadó szerint a vadonatúj motor használata lehetővé tette a csapat számára, hogy a játék minden elemét átdolgozzák és javítsanak a grafikán is. Licencekből a PES 2014-nek már megvan az UEFA Champions League és az Asia Champions League, a többi bajnokságot pedig hamarosan be fogják jelenteni.

"Egy olyan, évente megjelenő sorozat esetében, mint a PES, nehéz új perspektívába helyezni a dolgokat, de a Fox motor segítségével lehetővé vált a szabadságnak az a foka, amelynek segítségével folyamatosan új módokat találunk arra, hogy a PES 2014 a valódi focit reprezentálja." Masuda bízik benne, hogy a rajongók egy olyan játékot fognak látni, amelyet már nem kötnek a technológia korlátai, és alkalmas arra, hogy velük együtt fejlődjön és folyamatosan meglepje őket.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward