Pénztárcabarát gamer egeret készített a Razer

Az Abyssus v2 jobb- és balkezesek számára egyaránt remekül használható, a tudására pedig nem igazán lehet panasz, hiszen a termék csak 50 dollárba kerül.

Pénztárcabarát gamer egeret készített a Razer

A Razer ezúttal nem a drága, professzionális, rengeteg gombbal és funkcióval ellátott egerek piacát vette célba legújabb termékével, hanem a másik ellenpólust, az olcsó, de remekül használható rágcsálókat tömörítő piaci szegmenst, ahol egy igazán ígéretes termékkel próbál borsot törni riválisai orra alá.

Az Abyssus v2 névre keresztelt egér letisztult, egyszerű formavilággal rendelkezik, szimmetrikus kialakítása miatt pedig mind a jobbkezesek, mind pedig a balkezesek számára kényelmesen használható. A stabil fogásról oldalt elhelyezett gumibetétek gondoskodnak, a látványos megjelenést pedig kétzónás ledes világító rendszer biztosítja, ami ezúttal csak három színárnyalatban világít: zöldben, világoskékben és sötétkékben. Az adott szín folyamatosan világíthat, de pulzálhat is, sőt, színátmenet-effekt is van, így a három szín váltakozva jelenhet meg.

Az egér négy darab programozható HyperResponse gombbal érkezik, alján pedig egy natív 5000 DPI-s optikai szenzor található. Utóbbi másodpercenként 254 centiméternyi mozgás feldolgozására képes, akár 30g-s gyorsulást is lekövet – és még az 1000 Hz-es UltraPolling támogatás sem hiányzik belőle. A szenzor érzékenysége a DPI gomb jóvoltából akár játék közben is módosítható.

Az egyszerűnek, de remekül használhatónak ígérkező újdonság 117 milliméter hosszú, 64 milliméter széles, 38 milliméter magas és USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik. Az egér tömege kábellel 111 gramm, kábel nélkül pedig 80 gramm.

Természetesen Razer Synapse támogatással érkezik az Abyssus v2, ára pedig csak 50 dollár lesz, ami a felszereltségéhez mérten versenyképesnek tűnik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward