PC-n nem lesz next gen a Fifa 21

PC-n nem lesz next gen a Fifa 21

A PC-s FIFA játékosok nagyon sokáig másodlagos szereplőnek érezhették magukat, hiszen korábban is előfordult, hogy amikor a játék konzolokon generációt készült ugrani, új engine-t és grafikát kapott, akkor a számítógépes változat maradt az eggyel korábbi megoldásnál és nem fejlődött lényegében semmit.

A történelem ismétli önmagát, a Fifa 21 next-gen verzióinak a bejelentése megtörtént, ám az már bizonyos, hogy a PC-s verzió marad a jelenlegi generáción, vagyis a PS4 és Xbox One szintjén, ezt erősítette meg az EA az Eurogamernek.

Újraalkották a fényrendszert, hogy a játékosok jobban beleilleszkedjenek a stadion környezetébe, új animációs technikákat vezettek be, újragondolták a testrészek működését és a környezet is sokkal reálisabban fog reagálni például az utolsó percek izgalmára.

Az EA hozzátette még, hogy a DualSense PS5 kontrollernek hála a játék a lövésekkel, passzolásokkal ütközésekkel teljesen új szintre kerül, érezni fogjuk a kezünkben a játék ritmusát. A szupergyors töltési sebességgel pedig mindig a pályán lesz a tekintetünk, minden pillanatok alatt fog megtörténni.

A generáció váltás hiányával sokan nem értenek együtt PC-n, de a helyzet az, ha ezt meglépné az EA, valószínűleg a játékosok legnagyobb részének már el sem indulna a Fifa 21, vagy ha mégis, akkor megengedhetetlenül gyenge teljesítménnyel futna. Így viszont 1-5%-os elég erős gamer PC-vel rendelkező FIFA tábor helyett továbbra is elérhetik a többséget.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap