Palit 9600 GT kétslotos hűtéssel

Az Nvidia GeForce 9-es sorozatának első tagja, amely GeForce 9600 GT típusjelzéssel büszkélkedik, február 21-én debütál. Ha minden a tervek szerint halad, pár nap múlva már a különöző üzletek polcain is találkozhatunk az újdonsággal. A megjelenés időpontjának közeledtével egyre több gyártó 9600 GT-jéről szivárognak ki képek és információk, most a Palit által készített 9600 GT-re vethetünk néhány pillantást.

Palit 9600 GT kétslotos hűtéssel

Az Nvidia GeForce 9-es sorozatának első tagja, amely GeForce 9600 GT típusjelzéssel büszkélkedik, február 21-én debütál. Ha minden a tervek szerint halad, pár nap múlva már a különböző üzletek polcain is találkozhatunk az újdonsággal. A megjelenés időpontjának közeledtével egyre több gyártó 9600 GT-jéről szivárognak ki képek és információk, most a Palit által készített 9600 GT-re vethetünk néhány pillantást.

Az gyártók többsége referencia dizájnra épülő terméket dob majd piacra, de az már biztos, hogy a Palit/XpertVision 512 MB-os 9600 GT-je nem ebbe a kategóriába fog tartozni, legalábbis a hűtés tekintetében biztosan nem. A gyártó újdonsága egyedi, kétslotos hűtéssel lesz felvértezve, ám a hűtőalkalmatosság zajszintjével és egyéb paramétereivel kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. Az újdonság referencia órajelekkel bír majd: a G94-es GPU 650 MHz-en fog ketyegni, a 64 darab stream processzor órajele pedig 1625 MHz lesz. A kártyán található 512 MB memória 1800 MHz-es órajellel bír, a termék HDMI csatlakozóval is el lesz látva.

A termék már néhány európai webáruház kínálatában megjelent: a 9600 GT várhatóan 158,27 eurós áron lesz elérhető. Az Nvidia újdonsága február 21. után pár nappal remélhetőleg a hazai boltok kínálatában is fellelhető lesz, az itthoni árakkal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward