OZombie American McGee-től

B-terv: Óz a nagy varázsló, kicsit másképp: stempunkosan, zombikkal.

OZombie American McGee-től

American McGee és csapata a Spicy Horse egy másik játék tervein is dolgozni kezdett az Alice: Otherland mellett. Az OZombie címre hallgató darab az Óz a nagy varázsló történetét dolgozná fel alternatív módon, steampunkosan megbolondítva és zombikkal fűszerezve. A szereplőgárda is eltérne a híres meséből megismertektől: Dorothy kicsit dögösebb, a Bádogember kissé rémisztőbb és Totó sem egy apró öleb, hanem egy óriási mutáns kutya.

Az alkotók egyelőre még csak játszadoznak a különböző ötletekkel, így a koncepciórajzok még nem a végleges karaktereket tükrözik. Elképzelték pl. hogy milyen lenne zombi változatban a Madárijesztő figurája, aki a történet során észt szeretett volna szerezni magának, de végül nem volt elégedett a varázslótól kapott ajándékkal és ámokfutásba kezdett agyvelő után kutatva és mindenkit zombivá változtatva, aki csak az útjába került.

Az OZombie a tervek szerint epizódónként kerülne kiadásra PC-re, Macre, Linuxra és táblagépekre, minden platformon cross-play támogatással. Akárcsak az Alice: Otherlanddet ezt a darabot is Kickstarterre szeretnék majd vinni az alkotók. Egyelőre még ők sem tudják, hogy lesz-e belőle valami, minden attól függ, hogy milyen megegyezésre jutnak az EA-val az Otherlanddel kapcsolatban. Ha nem jön össze a megegyezés, és nem lesz lehetséges Alice kalandjait kedvük szerint megalkotni, akkor jöhet helyette az OZombie, de szívük szerint mindkét játékot elkészítenék.

Kapcsolódó cikkeink:

Új Alice játék készülhet

[link href="https://ipon.hu/hir/kickstarterre_kerulhet_az_alice_otherlands/25167" target="_blank"]Kickstarterre kerülhet az Alice: Otherlands

[/link]

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward