Overwatch nerfek és buffok várhatók

Overwatch nerfek és buffok várhatók

Minden kompetitív játék küzd az egyensúly problémájával, az olyan játékok pedig, mint az Overwatch, ami folyamatosan új hősökkel gazdagodik, pedig különösen érzékeny a változtatásokra.

Az Overwatch teszt szervereire megérkeztek az új sebzés és képesség újra töltési változtatások, amik könnyen bekerülhetnek a végleges változatba is, ha nem hoznak magukkal valamiféle bugot. Baptiste immortality field-je gyengülni fog, 5 másodpercre csökken a 8-ról a rendelkezésre állási ideje, illetve már 25 másodperc lesz az újra töltődése az eddigi 20 helyett. Az ultija is 20%-kal később fog összegyűlni. Az utóbbi időben Baptiste népszerű és erős karakterré vált, az örökélet mező gyengítése kellett már neki.

Mei főfegyvere kevésbé fog lassítani és kevesebb ideig fog megfagyasztani. D.Va hajtóművei 5 másodperc helyett már 3 másodperc után rendelkezésre fognak állni. Orisa is gyengítést kap, az ő Fortify képessége már nem 50%-kal, hanem 40%-kal fogja csökkenteni a sebzést. Hanzo főfegyvere lassulni fog, 125-ről 110-re. Doomfist is kicsit gyengül, az Uppercut-ból 0.2 másodperc helyett csak 0.5 másodperc után fog tudni felépülni.

A teljes és pontos változáslista itt olvasható. Természetesen minden változtatás csak a PC-s verzióra vonatkozik. Érdekesség továbbá, hogy a PlayStation brazil twitter csatornáján, egy azóta törölt tweetben konkrétan bejelentették, hogy még idén érkezik az Overwatch 2 PS4-re. Ha más nem, a Blizzardnál nem örülnek a dátum kiszivárgásának, már ha valóban jól értesült a PlayStation brazil részlege.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap