Öt méregdrága Corsair memóriacsomag a Xeon W-3175X-hez

A hatcsatornás memóriacsomagok mindegyike 12 darab memóriamodult tartalmaz, amelyek 8 vagy 16 GB-os kapacitással bírnak.

Öt méregdrága Corsair memóriacsomag a Xeon W-3175X-hez

Az Intel legújabb csúcsprocesszorához, amely a munkaállomások piacát vette célba, legalább hat memóriamodulból álló memóriacsomag szükséges, ha ki akarjuk aknázni a hatcsatornás memóriatámogatásban rejlő lehetőségeket. Az új processzort fogadó alaplapok persze nem csak hat, hanem összesen tizenkét modult fogadnak, így akár 192 GB-nyi rendszermemória használatára is van mód, igaz, egy efféle kiszerelés nem lesz olcsó.

A Corsair rögtön ötféle új memóriacsomagot is kínál, amelyek közül négy 192 GB-os, egy pedig 96 GB-os kapacitással bír. Az XMP 2.0 támogatással ellátott memóriamodulok DDR4-2667 MHz-es, DDR4-3200 MHz-es, DDR4-3600 MHz-es és DDR4-4000 MHz-es kivitelben készülnek és a tesztek szerint mindannyian kiválóan működnek az ASUS RoG Dominus alaplapjában- A két leggyorsabb csomaghoz még Vengeance Airflow hűtés is jár, amely segít a memóriamodulok által termelt hő gyors elvezetésében – és látványnak sem utolsó.

Galéria megnyitása

Ahogy az a táblázatból is kiderül, mindegyik csomag többe kerül 1500 dollárnál, még a legkisebb is. Ehhez az összeghez hozzá kell még adni az alaplap 1799 dolláros árát, valamint a Xeon W-3175X-et is, ami 2999 dollárba kerül. És akkor még a videokártya, az adattároló, a tápegység, a hűtés, valamint a számítógépház hiányzik – nem egy olcsó móka egy effélecsúcskategóriás munkaállomás összeállítása.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap