Öt új PowerBank a Silicon Power kínálatában

A hordozható energiaforrások két darab USB Type-A portot kaptak, amelyeken keresztül egyszerre akár két eszközt is tölthetnek.

Öt új PowerBank a Silicon Power kínálatában

A Silicon Power nem kevesebb, mint 5 új hordozható akkumulátort mutatott be, amelyek között a GP25, a GD27, a GP27, a GP28 és a GS28 foglal helyet. Az új powerbank kínálatban 5000 mAh-tól egészen 20 000 mAh-ig terjed a kapacitás, vlaamint az összes modell rendelkezik a vállalat három fontos technológiájával: a smartSENSE segít az adott eszköz „energiaigényeinek felismerésében”, a smartSHILED a szokásos elektronikai védelmeket biztosítja, míg a smartFOCUS a maximális töltési áram stabil előállításáról gondoskodik, így a töltés végig egyenletesen zajlik.

Galéria megnyitása
GP25

A sort a kompakt GP25 nyitja, amely tenyérnyi méretben érkezik, mégis 10 000 mAh-ás kapacitással bír és két darab USB Type-A csatlakozóján keresztül egyszerre akár két eszközt is lehet tölteni. Az újdonság kapott egy „kijelzőt is”, amely LED-es alapokon nyugszik és az akkumulátor töltöttségéről ad információt, így mindig tudhatjuk, nagyjából hány töltésre lesz elég a megmaradt kapacitás. Ezt a modellt csak Micro USB porton keresztül lehet tölteni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A GD27 és a GP27 a következő lépcsőn foglalnak helyet, amelyek közül előbbi 5000 mAh-ás, utóbbi pedig 10 000 mAh-ás kapacitással rendelkezik. Mindketten fémházat kaptak, ami matt festéssel rendelkezik, dizájn terén pedig a minél vékonyabb és könnyebb kivitel megalkotása volt a cél. Ezek az eszközök is két darab USB Type-A porttal rendelkeznek, amelyekre egy időben is csatlakozhat két eszköz. Az akkumulátor töltöttségéről itt már négy LED alapú fényforrás árulkodik, amelyek alapján könnyedén ellenőrizhető, kell-e már tölteni a powerbank-et. A GD27 és a GS27 esetében a Micro USB port mellett még USB-C port is rendelkezésre áll a töltésre.

Galéria megnyitása
GP28 és GS28

Az aktuális kínálat csúcsán a GP28 és a GS28 foglal helyet, amelyek sorrendben 10 000 mAh, illetve 20 000 mAh kapacitást kínálnak. Az ergonomikus kialakítással rendelkező powerbank-ek a gyártó szerit könnyen kézben tarthatóak és hordozhatóak, egyszerre pedig akár két darab eszköz töltésére is képesek a két USB Tpye-A porton keresztül. A lekerekített élekkel rendelkező házak ebben az esetben is kaptak LED alapú kijelzőt, ami százalékos arányban jelzi az akkumulátor töltöttségét, csak úgy, mint a GP25 esetében. A GP28 és a GS28 természetesen szintén tölthető Micro USB és USB-C porton keresztül.

A Silicon Power újdonságai rövidesen megjelennek kereskedelmi forgalomban, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy az egyes modellek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap